BAKÜ TURU HER HAFTA HAREKETLİ Tur Programı

Türk Havayolları / Azerbaycan Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı & İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BAKÜ

Bakü Havalimanı’na gitmek üzere önceden bildirilen İstanbul’da ki havalimanında buluşma, bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanması ve önceden belirtilen havayollarının tarifeli seferi ile bildirilen saatte Bakü’ye hareket. Bakü’ye varıştan sonra ise rehberimiz ile havaalanında karşılama ve özel aracımız ile kısa bir panoramik şehir turundan sonra otelimize ulaşıyoruz.Check-in işlemlerinin yapılmasından sonra serbest zaman.Geceleme otelimizde.



2 Gün: BAKÜ

Kahvaltımızın sonrasında serbest zaman.Eğer dilerseniz , ekstra olarak düzenlenecek olan Bakü şehir Turu’na katılabilirsiniz.Bakü’nün eski ve yeni güzelliklerini görebileceğimiz bu turda, Şehitlik, Nizami Caddesi, Çeşme Meydanı, Nizami Ganjavi, Rasul Zade Caddesi, Unesco korumasındaki Şirvanshaks Sarayı, Muhammed Camiisi, Market Meydanı, Kervansaray (Bukhara) Multani, Kız Kalesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun sonrasında otele varış.Geceleme otelimizde.



3 Gün: BAKÜ

Kahvaltı sonrasında serbest zamanımız var.Arzu ederseniz ekstra düzenlenecek olan Abşeron Yarımadası&Gobustan Turu’na katılabilirsiniz.Azerbaycan’ın en eski zamanı ile günümüzdeki zamanını bir arada görebileceğiniz bu turda , volkanik kayalıkları birçok hastalığa iyi geldiği söylenen çamur banyoları görülecek yerler arasındadır.Bu harika tur sonrası otelimize varıyoruz.Geceleme otelimizde.



4 Gün: BAKÜ - İSTANBUL

Kahvaltımızı aldıktan sonra , öncelikle check-out işlemlerimizi tamamlıyoruz.Bu işlem sonrasında havaalanına transfer oluyoruz.Belirtilen havayollarının tarifeli seferi ile bildirilen saatte İstanbul’a hareket ediyoruz.İstanbul’a varışımızın ardından turumuz bitiyor.



5 Gün:

*** EN AZ 2 KİŞİ İLE KESİN HAREKETLİ OLARAK İSTEĞE BAĞLI YAPILIR ***

Konaklama Yapılacak Otel Bilgileri


3* Shafran Hotel vb. - www.safranhotel.az

4* Central Park Hotel vb. - www.centralpark.az

5* Crown Hotel vb. - www.crownhotel.az

5* Golden Coast Hotel vb. - www.goldencoast.az

5* Atropat Hotel vb. - www.atropathotel.az



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    EN AZ 2 KİŞİ İLE KESİN HAREKETLİ OLARAK İSTEĞE BAĞLI YAPILIR

    Bakü Şehir Turu

    Bakü’nün eski&yeni güzelliklerini görebileceğimiz bu turda,Şehitlik,Nizami caddesi,Çeşme meydanı ,Nizami Ganjavi ,Rasul Zade caddesi,Unesco korumasındaki Şirvanshaks sarayı, Muhammed camisi,market meydanı,Kervansaray(Bukhara)Multani,Kız kalesi görülecek yerler arasındadır.

    Kişi Başı Fiyatı : 60 USD


    Abşeron Yarımadası & Gobustan Turu

    Azerbaycan’ın en eski zamanı ile günümüzdeki zamanını bir arada görebileceğiniz bu turda aynı zamanda volkanik kayalıklar ve birçok hastalığa iyi geldiği söylenen çamur banyolarıysa görülecek yerler arasındadır ve ziyaretçiler açısından çok büyük ölçüde de  ilgi çekmektedir ve popülerdir.

    Kişi Başı Fiyatı : 65 USD

     

     


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur-1025-baku-turu.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 09:02 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.