BENELUX-PARİS FLEX ORY-AMS Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - PARİS

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 06.00’da hazır bulunulması.Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Pegasus Havayollarının PC 1133 sefer sayılı uçuşu ile 08.45’de Paris’e hareket.11.35’de Paris’e varış.Ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüzle panoramik şehir turu.Panoramik Şehir turunda Opera Meydanı ve Binası, Tuilleries Bahçeleri, Concorde Meydanı, dünyaca ünlü alışveriş caddesi Champs-Elysées, Zafer Takı( Arc De Triomphe), Eiffel Kulesi, Askeri Müze, Meclis binası, Napoléon'un Mezarı, Louvre Sarayı ve Müzesi, Madlen Kilisesi,Grand Palais, Petit Palais,Comedie Francais, görülecek yerler arasındadır.Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: PARİS

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Paris ikonları ve Seine Nehri turumuza katılabilirler (80 Euro). Turumuzda şehrin doyumsuz manzarasını izlemek için, Paris'in olduğu kadar Fransa’nın da sembolü olan Eiffel Kulesine çıkıyoruz. Daha sonra, tekne ile Seine Nehri Gezisi’ne çıkıyoruz. Paris’in en muhteşem binalarını yakından görecek, Seine Nehri’nin köprülerinin altından geçerek unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Bu tekne gezisi sırasında görülecek yerler arasında Amerikan Kilisesi, Millet Meclisi, Dışişleri Bakanlığı, Orsay Müzesi, Cité Adası, Notre Dame Katedrali, Adliye Sarayı, Conciergerie Hapishanesi, Belediye Sarayı, Modern Sanatlar Müzesi ve Louvres Sarayı bulunmakta. Nehir gezisi sonrası şehrin en ilgi çeken merkezlerinden biri olan hareketli Pigalle Semti’nden geçerek, günümüzde halen bohem yaşamın devam ettiği Ressamlar Tepesi adıyla bilinen Montmartre Tepesine fünikülerle çıkacağız. Burada Sacré-Coeur’ü (Adaklar Kilisesi) gördükten sonra, Ressamlar Meydanı’nda portrenizi yaptırmak ve yemek için serbest vaktiniz olacak. Ressamlar Tepesi gezisinin ardından, vergisiz parfüm, kozmetik ürünleri ve saat alabileceğiniz Benlüx mağazasına hareket ediyoruz. Benlüx Mağazasından sonra turumuz sona eriyor. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Romantik Paris gece turuna katılabilirler 35 Euro).Filmlere, resimlere, şarkılara, şiirlere konu olmuş aşkın kenti Paris’i gece panoramik olarak görebilecek Eyfel kulesindeki kısa ışık gösterisini izleyecek, tüm dünyanın en tanınmış caddesi Champs Elysees’de dolaşma fırsatı bulacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz Lido Show (140 Euro) turuna katılabilirler. 60 yıldır devam eden danslı gösterileriyle Paris gecelerinin en görkemli kabarelerinden biri olan LIDO SHOW u bizler için ayrılmış özel masalarda şampanya eşliğinde izleme fırsatı bulabilecekler. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde



3 Gün: PARİS

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman.Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilebilecek olan Disneyland turumuza çift park (130 Euro) veya Louvre ve Versailles turuna (150 Euro) katılabilirler.

Disneyland Turumuzda ; Main Street ve 19. Yüzyıl Amerikan kasabaları, Korsan Adası, Fantezi Ülkesi ve Keşifler Diyarı göreceğimiz yerler arasında. Frontierland’da, Perili Köşkte gezinti yaptıktan sonra, başıboş bir maden treni ile maden tünelleri ve yıkılmaya yüz tutmuş köprülerden geçerek eğlencenin doruklarına ulaşacağız. Indiana Jones'un Ölüm Tapınağı'nı hızlı trenle gezecek ve sonrasında teknelerimize binerek muazzam bir kaleyi kuşatan Karayip Korsanları’nı ziyaret edeceğiz. Dünyanın dört bir yanından çocukların bizler için söyleyeceği şarkıları teknelere binerek izleyecek ve Disney karakterleriyle tanışacağız. Dileyenler uzay gemilerine binerek yıldız savaşlarına bizzat katılacak, hız tutkunları ise Uzay Dağı'ndan aya kadar ulaşabilecekler. Tabii her şeyin yanında nefis bir çevre dizaynı, unutulmaz fotoğraflar çekebileceğiniz manzaralar ve onlarca alışveriş butiği sizi bekliyor.Disney karakterlerinin geçit töreninin ardından sezona göre kapanış saatlerine uygun olarak Paris’e geri döneceğiz.

Louvre müzesi & Versaille Sarayı Turumuzda ; Dünyanın en büyük ve en ünlü sanat müzesi olan Louvre’u gezdikten sonra serbest öğle yemeği molası veriyoruz. Daha sonra Versailles Sarayına doğru hareket ediyoruz. Fransız kraliyet ailesine asırlarca ev sahipliği yapmış ünlü Versailles Sarayı gezimizde kraliçe Marie-Antoinette ve kral 16. Louis’nin orijinal haliyle korunmuş yatak odalarını, aynalı galeriyi, bakanlık dairelerini, saray kilisesini, savaş salonunu ve sarayın yeni restore edilmiş birçok salonunu serbest olarak gezdikten sonra su oyunlarıyla meşhur kraliyet  bahçelerini de keşfetme şansına sahip olacağız.



4 Gün: PARİS - BRÜKSEL

Kahvaltının ardından Brüksel’e hareket ve panoramik Brüksel şehir turu.Turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Palace, Borsa Binası, Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinizde transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Brugge turuna katılabilir  (35 Euro). Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin ortaçağ kentinin pazar yeri ve panoramik olarak Belfry Kulesini ve de Brugge Şehri'nin enfes manzarasını görme fırsatı bulacağız.Tur sonrası otelinize transfer.Geceleme otelinizde.



5 Gün: BRÜKSEL - LÜKSEMBURG

Kahvaltının ardından Lüksemburg’a hareket ve panoramik Lüksemburg şehir turu.Petrus vadisi,eski şehir merkezinin dar sokakları,şehir katedrali,Dükler sarayı görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Remich & Schengen turu (35 Euro).Turun ardından Brüksel’e dönüş serbest zaman ve geceleme otelinizde.



6 Gün: BRÜKSEL - AMSTERDAM

Sabah kahvaltının ardından Amsterdam’a hareket ediyoruz.Varış sonrasında Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı ve Avrupa’nın en ünlü pırlanta fabrikası görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Amsterdam Kanal turuna (15 Euro) katılabilirler. Tur bitimi otelimize transfer.Geceleme otelinizde.



7 Gün: AMSTERDAM

Kahvaltının ardından arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek Marken & Volendam & Lahey turuna katılabilirler (75 Euro). Marken Volendam turumuzda; eski balıkçı kasabası olan Volendam’ da tarihi evler ve limanları gezip daha sonra küçük bir ada olan Marken’i ziyaret ediyoruz. Lahey turumuzda ise; Parlamento binası, Yüce adalet divanı, Meclis binası görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası Amsterdam şehir merkezine hareket. Çevre gezisi ve alışveriş için serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan gece Kırmızı Fener Sokağı turumuza katılabilir (25 Euro).Tur bitimi otelinize transfer.Geceleme otelde.



8 Gün: AMSTERDAM - İSTANBUL

Kahvaltının ardından serbest zaman.Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer ve Pegasus Havayollarının PC 1254 sefer sayılı uçuşuyla 15.00’de İstanbul’a uçuş.Saat 19.30’da Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun ve servislerimizin sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Ekstra Geziler(1) 

    Kanal Turu(15 Euro)+Remich & Schengen Turu(35 Euro)+Paris İkonları (80 Euro)+Brugge Turu(35 Euro)+Marken&Volendam & Lahey(75 Euro)

    240 Euro Yerine 200 Euro !!!

    Avantajlı Ekstra Geziler(2)  

    Kanal Turu(15 Euro)+Remich & Schengen Turu(35 Euro)+Paris By Night(35 Euro)+Brugge Turu(35 Euro)+Marken & Volendam & Lahey(75 Euro)+Disneyland / Çift Park(130 Euro)+Paris İkonları(80 Euro)

    405 Euro Yerine 300 Euro !!!


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1175.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 14:37 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.