KOLAŞİN KAYAK TURU KARADAĞ VİZESİZ SÖMESTR DÖNEMİ VE 2024 EXP Tur Programı

Air Montenegro

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – PODGORİCA – KOLAŞİN

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşup bagaj ve pasaport işlemlerini tamamladıktan sonra Air Montenegro’nun özel MNE0405 seferi ile 14.20’de Podgoricaya doğru yola çıkacağız. Yerel saat ile 15.50’de şehre varır varmaz bizleri bekleyen özel otobüsümüzle Kolaşin’e hareket ediyoruz. Karla kaplı muhteşem dağ manzaraları eşliğinde yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından Kolaşin’de otelimize varacağız ve odalarımıza yerleşeceğiz. İsterseniz kayak yapabilir, isterseniz şirin restoranları, kafeleri gezerek vakit geçirebilirsiniz. Akşam yemeği otelimizde sizi bekliyor olacak ve geceleme otelimizde gerçekleşecek.



2 Gün: KOLAŞİN (KAR MOTORU MACERASI)

Kahvaltının ardından otelimizdeki kayak ve snowboard aktiviteleri için serbest zaman sizi bekliyor. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde düzenlenecek olan Kar motoru etkinliğine (75 Eur) katılabilir. Otelimizin lobisinde buluşarak, uzman eğitmenlerimiz tarafından kar motorlarını kullanma ve güvenlik eğitimi alacaksınız. Ardından, karla kaplı ormanlar ve açık alanlarda iki saat sürecek muhteşem bir maceraya atılacaksınız. Bu etkinlik, Kolaşin'in benzersiz kar manzaralarını ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Etkinlik sonrası, şehri keşfetmek ve alışveriş yapmak isteyen misafirlerimiz için serbest zaman sunulacaktır. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde gerçekleşecek.



3 Gün: KOLAŞİN (KARADAĞ KEŞFİ)

Otelde alacağımız kahvaltının ardından kayak ve snowboard aktiviteleri için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Karadağ Turu’na katılabilir (65 Eur).Karadağ'ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek üzere yola koyuluyoruz. İlk durağımız,13. yüzyılda inşa edilen ve etkileyici freskleriyle bilinen Moraca Manastırı. Ardından, başkent Podgorica'nın tarihi ve modern bölgelerini keşfetmeye yöneliyoruz. Podgorica turumuzu tamamladıktan sonra, Karadağ'ın ikinci büyük şehri Nikšić'i ziyaret ediyoruz. Günün sonunda, dağın içine oyulmuş benzersiz Ostrog Manastırı'na doğru yol alıyoruz. Manastır ziyaretimizin ardından otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde



4 Gün: KOLAŞİN – PODGORİCA - İSTANBUL

Kahvaltıdan sonra otelden çıkış işlemlerini tamamlayacağız ve havalimanına doğru yola çıkacağız. Bagaj ve pasaport işlemlerinin sonra Air Montenegro’nun özel MNE0404 seferi ile 10:30’da İstanbul'a hareket edeceğiz.Yerel saat ile 13:20’de İstanbul'a vardığımızda turumuz da sona erecek. Eve hoş geldiniz.



5 Gün:

OTELLER VB.

4* Dream House Hotel Vb. (Yarım Pansiyon)

http://dreamhousehotel.me/en/

4*Bianca Resort & Spa Hotel Vb. (Yarım Pansiyon)

www.biancaresort.com



5 Gün:


ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    KOLAŞİN KAYAK TURU KARADAĞ VİZESİZ SÖMESTR DÖNEMİ VE 2024 EXP

     

    ÖNEMLİ NOTLAR:

    Yurtdışı gezilerinde en az 6 (altı) ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 (on) yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir. Bu tür pasaportların tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile ülkeye giriş yapılamaz.

    Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Neo Tur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu, saat değişmesi riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş aralığındaki çocuklar için alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödenmez.

    Neo Tur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.

    Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 (kırk) kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 (yirmi bir) gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün/günlerde yapılabilir.

    Fiyatlara dahil olan ve olmayan (ekstra) turların özel durumlardan dolayı yapılamaması halinde yerine alternatif turlar düzenlenir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 (yirmi) kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir. Daha az sayıda katılım olduğu takdirde turlar rehberin inisiyatifinde ve gerekli olursa fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir.Bu gezi ya da turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Üç kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup bu tip odalarda üçüncü kişiye tahsis edilen yatak, standart yataklardan küçüktür. Üç kişilik odalar bir büyük yatak ve bir ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan türdedir; tur katılımcısı üçüncü kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiğini beyan etmiş sayılır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan tek çocuk için geçerlidir.

    Vize başvurusu için en az 6 (altı) ay geçerli pasaportun ve acentelerimizden temin edilebilecek “vize için gerekli evraklar listesi”nde belirtilen belgelerin tur hareket tarihinden minimum 1 (bir) ay önce yazılı onay ile eksiksiz olarak acenteye teslim edilmesi gerekmektedir.

    Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası gibi faal dönemlerde, belirtilen lokasyonlardan veya mesafelerden daha uzaktaki oteller kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 (on beş) gün önce katılımcıya acente tarafından bilgi verilecektir.

    Tur programında fiyata dâhil olan hizmetler arasında yer alan “otelde yapılan kahvaltılar”, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde “kontinental kahvaltı” denilen “tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahve”den oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    Panoramik şehir turları maksimum 2 (iki) saat süren, otobüs içerisinden yapılan, şehrin önemli noktalarının ziyaret edildiği turlardır.

    Tekne turları minimum 25 (yirmi beş) kişinin katılımıyla yapılmaktadır.

    Yemekli turlarda mönü “başlangıç tabağı, ana yemek ve tatlı” içermekte olup içecekler hariçtir.

    Türkiye ile Karadağ arasında Vize Muafiyeti Anlaşması mevcuttur. Bu çerçevede Türkiye ve Karadağ vatandaşı olan diplomatik, hususi, hizmet ve umuma mahsus pasaport hamilleri, birbirlerinin ülkesine, her altı ay içinde ilk giriş tarihinden itibaren doksan (90) günü aşmayan bir süre için veya transit geçiş maksadıyla vize almadan girebilmektedir.


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1267.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 24.04.2024 15:09 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.