BANGKOK PHUKET SİNGAPUR SÖMESTR Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Bangkok

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 21.00‘da buluşma. (12 Ekim akşamı) Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 68 sefer sayılı uçuş ile saat 00.40’de Bangkok’a hareket. Geceleme uçakta.  

 



2 Gün: Bangkok

Yerel saat ile 14.15’de Bangkok’a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı’nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Sea Food Market Asiatique Gece Pazarı turuna katılabilirler. Sea Food Market & Asiatique gece pazarı turumuzda once Tayland’in en buyuk deniz mahsulleri restoranina gidecek burda gunluk getirilen deniz mahsullerinden secerek istedigimiz sekilde pisirterek keyifli bir yemek yiyecegiz. Bu restoranin slogani “if it swims we have it” yani “yuzuyorsa bizde vardir”. Yemegimizin ardindan tarihi Siam Kraligina dayanan ,okyanus otesi Avrupali ulkeler ile Tayland arasinda ilk ticaretin yapildigi bolgede insa edilmis , tarih ve modernizmin icice gectigi , icerisinde 1500’den fazla dukkan ve restaurant ile , Bangkok’un  en yeni eglence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alisveris icin serbest zaman gecirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karsi  iceceklerinizin tadini cikarmanin tam zamani. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 



3 Gün: Bangkok

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği turuna katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri’nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi çiftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yuzen carsiyi oglen kapanana kadar geziyoruz. Ayrica bir yilan ciftligine ugrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yilanlarla yapilan ilginc bir gosteri izleyecegiz.  Donus yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu agac oyma atolyesini gezecek, burada gul ve tik gibi degerli agaclarin sanatcilarin elinde nasil mukemmel bicimde sekillendigini gorecegiz. Bangkok’a donus yolunda rehberinizin alacagi Tayland’in en meshur tropic meyvelerinin tadina bakacaksiniz. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra  olarak düzenleyeceği Siam Niramit Show & Patpong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Bangkok’un en meshur kabare gosterisine hosgeldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kultur ve tarihini essiz kareografilerle izleyicilerinin begenisine sunan Siam Niramit Show, Guiness Rekorlar kitabinda yerini almis devasa sahnesi , 150 ‘nin uzerindeki dansci kadrosu ve dunya uzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, goz alici sahne kostumleri , havada bale, akrobasi, ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Showumuzun ardindan Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geciyoruz. Unlü alışveriş ve barlar sokağında guzel vakit gecireceksiniz. Bol pazarlik yapmayi unutmayiniz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Bangkok

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Kanallar turuna katılabilirler. Bu tura katılmadan Bangkok görülmüş sayılmaz. Turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar uzerindeki yasamini yakindan taniyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapinaklardan birinin onunde kutsal kedi baliklarini besleyecek, ve gezimizi bitirmeden once Bangkok’un en meshur 3 tapinagindan biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u gezecegiz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: Bangkok - Pattaya

Sabah kahvaltısının ardından Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, Buradan hareket ve Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Timsah Çiftliği turuna katılabilirler. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare Alcazar
Show’da
unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler. Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçe turuna katılabilirler. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Öğleden sonra otelimize dönüş. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Fil Safarisi turuna katılabilirler. Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



8 Gün: Pattaya - Bangkok - Singapur

Sabah Uyandırma ve Bangkok Havalimanı’na transfer ve Yerel havayolları ile Singapur’a hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, karşılanma ve Singapur şehir turu Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binalarıve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında Çin Mahallesi’nde alişveriş için kısa bir serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği
‘’Gece Safarisi ‘’ turuna katılabilirler. Bu gezide dünyada ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezecek ve buraya sponsor firmalar tarafından getirilerek doğal ortamları yaratılmış ceşitli canlıları görecegiz. Ayrica suni olarak yaratilmis yagmur ormanlari bolgesinden gececek, gezinin bir bolumunde trenden inip, yuruyerek “leopar yolu” denen yuruyus parkurunu gezecek, burada leopard, dev yarasa gibi canlilari cok yakindan gorecegiz. Heyecan dolu bir aksam bizleri bekliyor. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



9 Gün: Singapur - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Sentosa Adası’’ turuna katılabilirler. Sentosa Singapur’lularin haftasonlarini degerlendirdikleri Singapur’un en buyuk adasi. Otobusumuzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle adaya guzel manzara esliginde geciyoruz. Ada uzerinde once Singapur’un tarihinin anlatildigi mumya muzesini gezecegiz. Daha sonra devasa okyanus baliklarini, kopekbaliklarini ve daha pek cok okyanus canlisini yuruyen bant uzerinde camin arkasindan izleyebileceginiz büyük akvaryumu gezecek ve en son adanin sahilinde yapilan etkileyici isik ve lazer gosterisini izleyecegiz. Tur sonrası Singapur havalimanına hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 67 sefer sayılı uçuş ile saat 00.30 ‘de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 06.40’de varış ve turumuzun sonu.

 

Daha Fazla Bilgi yada Kendi Tatilinizi Yaratmak İçin
Türkiye`nin Her Yerinden
Siz Hayal Edin,Biz Gerçekleştirelim

Aklınızda Ne varsa Neo Turda,İsterseniz Biz Sizi Arayalım Tıklayınız ve Formu Doldurunuz.

   UZAKDOĞU TURLARI   VİZESİZ TURLAR   2013 YURT DIŞI TURLARI



10 Gün:

OTELLER

Bangkok - 5* Ramada Riverside Hotel vb

 

Phuket  - 4* The Lunar Patong vb.

 

Singapur – 4* The Village Hotel Katong vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1274.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.03.2024 05:24 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.