BÜYÜK VE YENİ UZAK DOĞU AĞUSTOS VE EKİM Tur Programı

Emirates Havayolları (Airbus A-380)

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Ve 2.Gün İSTANBUL - DUBAİ - HONG KONG

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates kontuarı önünde saat 12.30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’nın EK 120 sefer sayılı uçağı ile saat 15.35’de Dubai’ye hareket. Saat 21.00’de Dubai’ye varış. Saat 03.15’de Emirates Havayolları’nın EK 382 sefer sayılı uçağı ile Hong Kong’a hareket. Yerel saat ile 15.25’te Hong Kong’a varış. Panoromik Hong Kong şehir turu. Bu turumuz esnasında Abberden, Balıkçı Köyü, Victoria Tepesi, Repulse Bay görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun bitiminde otelimize transfer. Oda anahtarlarının dağıtılmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.



3 Gün: HONG KONG

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tam günlük ‘’Macau Adası’’ (150 Euro) turuna katılabilirler. Bu turumuzda öncelikle otobüs ile feribota bineceğimiz iskeleye hareket ediyoruz. Gemi ile yapacağımız 1 saatlik keyifli bir yolculuğun ardından Macau Adası’na varışızla birlikte panoromik ada turu. Bu turumuzda Guia Pisti (Macau Grand Prix’sinin alanı), Tanrıça Kum Lam’ın heykeli, A-Ma Tapınağı, Macau Kulesi’nden Penha Tepesi’ne geçiş, Porta Do Cerco (Çin ile Macau arasındaki bariyer kapısı), UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Macau şehir merkezi ve katedral görülecek yerler arasındadır. Sonrasında dileyen misafirlerimiz şanslarını casinoda deneyebilirler. Tur bitiminde otelimize geri dönüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Yemekli Tekne” turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda rehberiniz eşliğinde otelimizden özel otobüsümüz ile hareket edip limandan teknemize biniyoruz. Müzikli ve yemekli olarak organize edeceğimiz bu gezide Hong Kong’un ışıklar altındaki muhteşem manzarasını seyrederek güzel bir gece geçirme imkanı bulabilirsiniz. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: HONG KONG – BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Serbest zamanınızda dünyaca ünlü Harbour City , IFC MAL alışveriş merkezlerini gezebilir , dilediğinizce vakit geçirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Okyanus Parkı” turuna katılabilirler (75 Euro). Bu turumuzda Çin akrobasi gösterisini ve yunusların müthiş şovlarını seyredebilir, Hong Kong’un muhteşem manzarası eşliğinde teleferiğe binebilirsiniz. Rehberiniz tarafindan verilen saatte buluşmanın ardından Hong Kong havalimanına geçiyoruz. Check in ve bagaj işlemlerinin ardından saat 21.15’te Emirates Havayolları’nın EK 385 sefer sayılı uçuşu ile Bangkok’a hareket. Yerel saat ile 23.15’de varış ve otelimize transfer.Geceleme otelde.



5 Gün: BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından  odaların boşaltılması. arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek ‘’Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği’’ turuna katılabilirler (50 Euro). Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizlerinin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz, ayrıca içerideki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen çarşıyı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz.  Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropic meyvelerinin tadına bakacaksınız. Tur bitiminde Bangkok’a donus ve sehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı’nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir. Tur sonrası otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği ‘’Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı’’ turuna katılabilirler (15 Euro). Turumuzda önce Tayland’ın en büyük deniz mahsulleri restoranına gidecek burda günlük getirilen deniz mahsullerinden seçerek istediğimiz şekilde pişirterek keyifli bir yemek yiyeceğiz. Bu restoranın sloganı “if it swims we have it” yani “yüzüyorsa bizde vardır”. Yemeğimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace çanta vs) ağırlıklı olduğu Patpong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



6 Gün: BANGKOK - PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, Buradan hareket ve Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Timsah Çiftliği turuna katılabilirler (20 Euro).Burda timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare Alcazar Show’da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar (35 Euro). Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler (45 Euro). Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor.Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçe turuna katılabilirler (35 Euro).Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz.Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz.Geceleme otelde.



8 Gün: PATTAYA - BANGKOK - SİNGAPUR

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman.Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Fil Safarisi turuna katılabilirler (40 Euro). Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası Bangkok ‘a hareket. Otobüs yolculuğumuzun ardından Bangkok Havalimanı’na varış. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından havalimanına transfer yerel havayolları ile Singapur’a uçuş ve Singapur’a varış. Singapur’a varışımıza istinaden şehir turu; Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında Çin Mahallesi’nde alışveriş için kısa bir serbest zaman şehir turu sonrası otelimize hareket. Oda anahtarlarının dağıtılmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. . Akşam arzu misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği “Gece Safarisi” turumuza katılabilirler (60 Euro). Bu gezide dünyada ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezecek ve buraya sponsor firmalar tarafından getirilerek doğal ortamları yaratılmış ceşitli canlıları göreceğiz. Ayrıca suni olarak yaratılmış yağmur ormanları bölgesinden geçecek, gezinin bir bölümünde trenden inip, yürüyerek “leopar yolu” denen yürüyüş parkurunu gezecek, burada leopard, dev yarasa gibi canlıları çok yakından göreceğiz. Heyecan dolu bir akşam bizleri bekliyor.Tur sonrası otelimize transfer.



9 Gün: SİNGAPUR

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Sentosa Adası’’ turumuza katılabilirler (85 Euro). Sentosa Singapur’luların haftasonlarını değerlendirdikleri Singapur’un en büyük adası. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapur’un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra devasa okyanus balıklarını, köpek balıklarını ve daha pek çok okyanus canlısını yürüyen bant üzerinde camın arkasından izleyebileceğiniz büyük akvaryumu gezecek ve en son adanın sahilinde yapılan etkileyici ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Tur sonrası havalimanına transfer. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği “Universal Stüdyoları” turumuza katılabilirler (90 Euro).Turda,sinema ekranından içeri giriyor ve kendimizi bir anda meşhur Hollywood stüdyolarında buluyoruz. Gişe rekorları kıran Shrek, Madagaskar, Jurassic Park, Transformers’ın da olduğu 18 film stüdyosu ve eğlence parkları sizleri bekliyor.Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



10 Gün: Ve 11.Gün SİNGAPUR - MELAKA - KUALA LUMPUR - DUBAİ – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından  odaların boşaltılması. Özel otobüsümüz ile Malezya’ya hareket. Yolculugumuz sirasinda Unesco tarih dunya Mirasi listesinde yer alan tarihi Malacca sehrini ziyaret ediyoruz. Malacca, geçmişte Portekiz, Hollanda ve İngiliz sömürgesi ve meşhur baharat yolunun başlangıcıdır. Malacca, Kuala Lumpur’un 160 km güneyinde yer alan, ülkenin en önemli tarihi bölgelerindendir. Palembang’dan Hindu bir prens olan Parameswara tarafından kurulmuştur. Malacca ayrıca Portekizliler, Hollandalılar ve İngilizler tarafından da yönetilmiştir. Bu fetihlerin kalıntıları ve binaları halen günümüzde de görülmektedir, hızlı gelişimle harmanlanmış fakat dikkatle planlanmış bir şehir. esnasında bu 3 sömürgeci dönemden kalan tarihi eserler ve şehir merkezi gezilecektir. Tur sonrası Kuala Lumpur ‘a hareket. Kuala Lumpur’a varisimiza istinaden şehir turu. Şehir turumuz sırasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument, dünyanın en yüksek kulelerinden biri olan Minare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan ‘’Batu Mağaraları’’ turuna katılabilirler (35 Euro). Pasaport işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 343 sefer sayılı uçuşu ile saat 02.10’da Dubai’ye hareket.Yerel saat ile 04.55’te varış.Saat 10.00’da Emirates Havayolları’nın EK 119 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket.Yerel saat ile 13.45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



12 Gün:

OTELLER

Hong Kong // L’Hotel Island South 4* vb.

Bangkok // Ramada Riverside 5* vb.

Pattaya // Sunbeam Hotel 4* vb.

Singapur // Village Hotel Katong 4* vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler: 535 Euro yerine 485 Euro !!!

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    Macau Turu , Yemekli Tekne Turu , Seafood Market , Yüzen Çarşı & Yılan Çifliği Gezisi , Nong Nooch Botanik Bahçesi Fil Safarisi , Timsah Cifligi , Sentosa Adası , Gece Safarisi


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1374.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 22:33 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.