MAXİ İTALYA TURU 7 ŞEHİR 7 GECE Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – ROMA

EKSTRA TURLAR ve TÜM ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL !

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 10:00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 535 sefer sayılı uçuşu ile saat 12:05’de Roma’ya hareket ve yerel saat ile 13:40’da varışımızın ardından şehir turu. Şehir turu esnasında Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelinize transfer. Geceleme otelinizde



2 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Geceleme otelinizde.



3 Gün: ROMA – SİENA – FLORANSA

Sabah kahvaltısından sonrası Floransa’ya transfer. Yol üzerinde Siena turu. Siena şehri tepede Ortaçağ’dan olduğu gibi kalabilmiş, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan en önemli müze kentlerden biridir. Yaklaşık 3 saat sürecek turumuzda Toscana’nın en büyük meydanı olan Campo Meydanı ve en güzel gotik kiliselesi görülecektir. Tur bitimi ile Floransa’ya hareket. Varışa istinaden Floransa şehir turu. Turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, Santa Maria del Fiore Kathedrali ve Senyörlük Meydanı görülecek yerler arasındadır. Serbest zaman, alışveriş ve gezme imkânı. Otelinize transfer (Montecatini) ve geceleme.



4 Gün: FLORANSA – BOLOGNA – VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik’e hareket. Varışımızın ardından Venedik şehir turu. Bu güzel şehirde bulunan kanallar ve köprülerden geçerek San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu bitiminde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Gondol turuna katılabilirler (25 Euro). Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelinizde.



5 Gün: VENEDİK – VERONA – BERGAMO – İSTANBUL

Sabah erken alınacak kahvaltı ardından odaların boşaltılması ve Verona’ya Turumuzda Roma Arenası, Romeo ve Juliet’in evi, Senyörlük Sarayı, Dante ve Erbe meydanları görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Bergamo havalimanına transfer ve Pegasus Hava Yolları’nın PC 706 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:00’te İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 17:45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu



6 Gün: Oteller

FLORANSA        – 3* Picadilly Hotel (Montecatini) / 3* Agustus Hotel (Montecatini)

ROMA               – 4* Princess Hotel / 3* Capital Inn Hotel

VENEDİK           – 4* Radisson Blu Resort (Padova) / 3* Tulip Inn (Padova)

 

 



7 Gün: Önemli Notlar

***Venedik’de  (Lido di Jesolo, Di Piave, Padova), Floransa’da (Montecatini) bölgelerinde konaklanılmaktadır.

*** İtalya’nın çeşitli şehirlerinde oteller gecelik 2 EUR – 5 EUR  arasında değişen turist vergisi uygulamaktadırlar. Bu vergiler fiyatlarımıza dahil değildir. Yolcular bu vergiyi direkt olarak otele ödeyeceklerdir.

 



8 Gün: MİLANO – ISTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrasında Milano şehir turu için hareket. Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve büyük usta Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha biçilemez sanat eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir. Tur bitimiMilano havalimanına transfer. Atlas Global Havayolları’nın KK 6064 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:55’te İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 19:45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1664.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 16.04.2024 21:13 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.