İSPANYA FRANSA İTALYA 2018 VLC-BLQ Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Tunus

26 TEMMUZ 14   20.00’da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali TUNISAIR Kontuarında buluşma. TUNISAIR’in TU 217 sayılı tarifeli seferi ile 22.35’de İST/TUN uçuşu, yerel saatle 23.20’de Tunus Kartaca Havalimanı’na varış, karşılama ve Hammamet’teki Otelinize transfer.



2 Gün: Tunus

Seçtiğiniz Otel’de 4 gece Yarım Pansiyon veya Her Şey Dahil konaklama. Otel imkânlarından yararlanma ve düzenlenecek SAFARİ ve Başkent TUNUS - KARTACA vb. çevre turlarına katılma imkânı.



3 Gün: Tunus

Serbest zaman ardından otele transfer ve serbest zaman geceleme otelimizde.



4 Gün: Tunus

Serbest zaman ardından otele transfer ve serbest zaman geceleme otelimizde.



5 Gün: Tunus

 

Kahvaltıdan sonra serbest zaman, 14.00’de otelinizden Tunus Kartaca Havalimanına transfer. TUNISAIR’in TU 216 sayılı tarifeli seferi ile 16.55’de TUN/İST uçuşu, TSİ 21.30’da İstanbul’a varış ve hizmetlerimizin sonu.



6 Gün: NİCE – CENOVA – FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası panoramik Nice şehir turu yapıyoruz. Turumuzda Promenes Des Anglais caddesi, Eski Nice bölgesi, Massena Meydanı, Çicek Pazarı, Adliye Sarayı görülecektir. Sonrasında Cenova’ya hareket ve varışımıza istinaden panoramik şehir turu. Şehir turunda Cenova Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı,Carlo Felice Opera Binası,Antik Fener Kulesi’ni görüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Portofino turuna  (50 Euro) katılabilirler. Daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile Portofino görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Tur sonrası Floransa’ya hareket. Floransa’ya varışımıza istinaden otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



7 Gün: FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Mega Toscana turuna (95 Euro) katılabilirler. Siena ve San Gimignano ve Pisa olmak üzere üç farklı geziden oluşan, turumuz boyunca unutulmaz manzaralar ve görkemli yapılar sizi bekliyor. Siena Gezisi: Şehir, Orta Çağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma ve aynı zamanda Toscana’nın güzel şaraplarını alma imkanına sahip olacağınız Siena, Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden bir tanesidir. San Gimignano :Çevresinde Dünyanın en kaliteli ve çeşitli üzüm bağlarının ve en iyi dondurmacısının bulunduğu porcini ve mantarlı türüf peynirleri ile ünlü,14.yy’dan kalma ve etrafı surlarla kaplı Toskana’nın Orta Çağ şehrini geziyoruz. Pisa; dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlüdür. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı görülecek yerler arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



8 Gün: FLORANSA – BOLOGNA – İSTANBUL

Kahvaltının ardından panoramik Floransa şehir turu. Rönesans’ın başkenti ve Pinokyo’nun memleketi olan şirin şehir Floransa’da; İncil’in eski ahit bölümünde geçen, bazıları Kur’an-ı Kerim’de de zikredilen peygamber kıssalarının temsili olarak canlandırıldığı ve ‘Cennet Kapısı’ olarak adlandırılan vaftizhane kapısı ve portakal rengi kubbesiyle hemen dikkat çeken, Avrupa’nın 4. büyük kilisesi  Santa Maria Del Fiore Katedralini dışarıdan görüyoruz. Ardından bir zamanlar halkı parlamentoya davet etmek için kullanılan Giotto’ nun Çan Kulesi, yüzyıllar boyunca Floransa’nın politik ve sosyal merkezi olan ve Michalengelo’ nun ünlü Davut Heykeli’nin de bulunduğu Senyörler Meydanı ile antika ve kuyumcu dükkânlarıyla meşhur Eski Köprü’yü (Ponte Vecchio) gördükten sonra havalimanına transfer. Türk Havayolları’nın TK 1326 sefer sayılı uçuşu ile saat 19.00‘da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ (Ve Benzeri)

Valencia

Barcelona

Nimes

Nice

Floransa

4*Hotel Tactica

3*Solvosa Hotel

3*Tryp Almussafes

3*H2 San Cugat

3*Les Torress 

3*Campanile Hotel Balaruc

3*Appart City Millenaire

3*Kyriad Nice Gare

3*Appart City Nice

4*Hotel Palladio

3*Hotel Marrani

3*Nuovo Savi



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Floransa konaklaması Montecatini, Prato, Mugello bölgelerinden birinde sunulmaktadır.

     

    Avantaj Ekstra Geziler Paketi  : 400 Euro yerine  325 Euro !!!

     

    Barcelona ve Lokal Mahalleler Gece Turu (35 Euro) + Barcelona İkonları Turu (55 Euro) + Flamenco Gecesi (55 Euro) + Figuears&Dali Müzesi Turu (55 Euro)  + Monaco&Monte CarloTuru (55 Euro) + Portofino Turu (50 Euro) + Mega Toscana Turu (95 Euro)

     

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir)

     

    (0-2 yaş ücretsiz olup , 2-12 yaş %50 indirimlidir)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1669.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 05:00 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.