KLASİK İTALYA VENEDİK GİDİŞ-ROMA GELİŞ 2023 TRVZ Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – VENEDİK

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Pegasus Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 09:00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları PC 1235 sayılı tarifeli seferi ile saat 12.00’de Venedik’e uçuş. Yerel saat ile 13.50’de varış. Varışımızı takiben havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış.  Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer.



2 Gün: VENEDİK - MİLANO

Sabah kahvaltısının Milano’ya hareket. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Verona-Garda Gölü turuna katılma imkanı (50€). Turumuzda tarihteki en büyük aşk hikayesine konu olmuş Romeo&Julietin evi, Verona Arena’sı, değişik mimarisiye Scaligero Köprüsü ve Verona Katedrali görülecek yerler arasındadır. Verona turumuzun ardından Kuzey İtalya’nın en güzel göllerinden birisi olan Garda Gölü’nü ziyaret edeceğiz. Turumuzun ardından Milano’ya hareket. Varışımızı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda tamamlanması yaklaşık 500 yılı alan İtalya’nın en büyük 2. Kilisesi olan Milano Duomo’su, Fortezza kalesi, dünyanın en ünlü moda mağazalarına ev sahipliği yapan Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize hareket ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



3 Gün: MİLANO - FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Bologna (30€) turuna katılma imkanı. Bologna şehir turumuzda Bologna’nın merkezi olarak kabul edilen Piazza Maggiore (Büyük Meydan), Meydanın hemen arkasında bulunan Neptün Çeşmesi,Eski Borsa Binası, Avrupanın ilk üniversite binası, Quadrilatero (eski pazar), Bologna’nın simgeleri haline gelen Garisenda ve asinelli kuleleri görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Floransa’ya hareket. Varışı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. Kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır.Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer.



4 Gün: FLORANSA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Pisa, Portofino (95 Euro) turuna katılabilirler. Turumuzda Pisa Kulesi ve Miracoli Meydanı görüldükten sonra şarkılara konu olan dünyaca ünlü Portofino kasabasına tekne ile gidilecektir. Milli park içinde yeralan bu küçük beldeye doyamayacaksınız. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltısının ardından Roma’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Orvieto turun katılma imkanı (30€). İtalya’nın sanat ve genel tarihinde önemli bir yer edinen ve olağanüstü doğal güzelliklere sahip olan Orvieto’da antik kent merkezinin ve Orvieto Duomo’sunun görülmesinin ardından Roma’ya hareket. Varışı takiben panoramik Roma şehir turu. Şehir turumuzda Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer.



6 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Outlet ve Göller Bölgesi(Castel Gandolfo-Nemi) & Vatikan turuna katılabilirler (60 Euro). Papaların yaz dönemlerinde yaşadığı doğal güzelliklerin olduğu bölge ve sürekli yaşamak isteyeceğiniz, dağ çileği ile ünlü Nemi gezildikten sonra İtalya'nın en ünlü outlet bölgesinde serbest zaman. Ardından Hristiyanlık’ın merkezi olarak kabul edilen San Pietro meydanına hareket ediyoruz. Varışımızın ardından Bazilika ve Meydan ziyareti için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz akşam Roma Gece Turuna (30 Euro) veya Antik Roma tarzı yemekli, eğlenceli  Gece Turuna (65 Euro)  katılabilirler. Geceleme otelinizde.



7 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Napoli & Pompei (95€) turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Pompei şehri M.S 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın patlaması sonucunda 18. Yüz yıla kadar 7 metre toprağın altında kalmıştır. Bu tarihte yapılan kazılar sonrası ortaya çıkan evleri, sarayları ve taşlaşmış insanları görme fırsatı bulacağız. Pompei açık hava müzesi ziyareti sonrası Napoli’ye yola çıkıyoruz. Varışı takiben panoramik Napoli şehir turu. Şehir turumuzda Napoli’nin merkez meydanı olan Plebiscito Meydanı, 17. Yüzyılda yapılmış Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo (Yeni Kale), Roma’da bulunan San Pietro Meydan’ından ve Pantheon’dan esilenerek yapılan San Francesco di Paola Bazilikası, mağazaların bulunduğu I. Umberto Galerisi, 1737 yılında inşa edilen ve UNESCO dünya kültür mirası listesinden bulunan San Carlo Tiyatrosu ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



8 Gün: ROMA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından uçak saatine bağlı olarak Roma Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pegasus Havayollarının PC 1222 sayılı tarifeli seferi ile saat 11:50’de İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 15:25’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    KLASİK İTALYA 2023 TRVZ

    Venedik Gidiş-Roma Geliş

    Venedik(1) - Milano(1) - Floransa(2) - Roma(3)

     

    EKSTRA TUR AVANTAJLARI:

    Avantajlı Maxi ekstra tur paketi

    Verona & Garda (50 Eur)

    Bologna (30 Eur)

    Pisa & Portofino (95 Eur)

    Orvieto (30 Eur)

    Outlet ve Göller (60 Eur)

    Roma Gece Turu (30 Eur)

    Napoli & Pompei (95 Eur)

    TOPLAM 390 EURO YERİNE 330 EURO !!!

     

    Avantajlı Eco ekstra tur paketi

    Verona-Garda (50 Eur)

    Bologna (30 Eur)

    Orvieto (30 Eur)

    TOPLAM 110 EURO YERİNE 80 EURO !!!

     

    Ekstra tur Avantajları

    0 – 7 Yaş arası ücretsiz

    8 – 17 Yaş arası %50 indirim

    Tur esnasında kredi kartı ile ödeme imkanı

     

    OTEL BİLGİLERİ:

    3* ve 4* Oteller

    Venedik (Vicenza, Mestre, Treviso, Padova, Lido de Jesolo bölgeleri)

    Milano (Merkeze 10 – 15 km mesafe)

    Floransa (Montecatini)

    Roma (Merkeze 10 – 15 km mesafe)

     

    NOTLAR:

    Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.

    Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

    Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından ACENTE kesinlikle sorumlu değildir.

    Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

    ACENTE konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde ACENTE dan tazminat hakkı yoktur.

    ACENTE, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.

    Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.

    Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

    Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan ACENTE sorumlu tutulamaz.

    Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden ACENTE sorumlu değildir.

    Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.

    Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, ACENTE’nin sorumluluğunda değildir.

    Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

    Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir.

    Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

    Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından ACENTE sorumlu tutulamaz.

    Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

    ACENTE, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

    3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır.

    Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.

    Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

    18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.

    İptal ve değişiklik durumunda “ACENTE SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1674.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.03.2024 13:04 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.