BANGKOK PHUKET MART-NİSAN Tur Programı

Emirates Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BANGKOK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 17.00‘da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuş ile saat 20.05’de Bangkok’a hareket. Geceleme uçakta.  



2 Gün: BANGKOK

Yerel saat ile 09.25’de Bangkok’a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle, Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa’lar (mezar taşları), Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınağı’nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Sea Food Market Asiatique Gece Pazarı turuna katılabilirler. Sea Food Market & Asiatique gece pazarı turumuzda once Tayland’in en buyuk deniz mahsulleri restoranina gidecek burda gunluk getirilen deniz mahsullerinden secerek istedigimiz sekilde pisirterek keyifli bir yemek yiyecegiz. Bu restoranin slogani “if it swims we have it” yani “yuzuyorsa bizde vardir”. Yemegimizin ardindan tarihi Siam Kraligina dayanan ,okyanus otesi Avrupali ulkeler ile Tayland arasinda ilk ticaretin yapildigi bolgede insa edilmis , tarih ve modernizmin icice gectigi , icerisinde 1500’den fazla dukkan ve restaurant ile , Bangkok’un  en yeni eglence merkezi olan Asiatique gidiyoruz. Alisveris icin serbest zaman gecirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karsi  iceceklerinizin tadini cikarmanin tam zamani. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



3 Gün: BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği turuna katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri’nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi çiftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yuzen carsiyi oglen kapanana kadar geziyoruz. Ayrica bir yilan ciftligine ugrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yilanlarla yapilan ilginc bir gosteri izleyecegiz.  Donus yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu agac oyma atolyesini gezecek, burada gul ve tik gibi degerli agaclarin sanatcilarin elinde nasil mukemmel bicimde sekillendigini gorecegiz. Bangkok’a donus yolunda rehberinizin alacagi Tayland’in en meshur tropic meyvelerinin tadina bakacaksiniz. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra  olarak düzenleyeceği Siam Niramit Show & Patpong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Bangkok’un en meshur kabare gosterisine hosgeldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kultur ve tarihini essiz kareografilerle izleyicilerinin begenisine sunan Siam Niramit Show, Guiness Rekorlar kitabinda yerini almis devasa sahnesi , 150 ‘nin uzerindeki dansci kadrosu ve dunya uzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, goz alici sahne kostumleri , havada bale, akrobasi, ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Showumuzun ardindan Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geciyoruz. Unlü alışveriş ve barlar sokağında guzel vakit gecireceksiniz. Bol pazarlik yapmayi unutmayiniz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



4 Gün: BANGKOK – PHUKET

Sabah kahvaltisinin ardindan odalarin boşaltılması. Bangkok havalimanına transfer. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, yerel havayollari ile Phukete ucuyoruz. Phuket’e varisimiza istinaden ozel otobusumuz ile otel’e transfer ve ofa anahtarlarinin dagitilmasi ve serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği akşam yemekli Phuket Fantasea turuna katılabilirler. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Otele dönüş.  Geceleme otelimizde.



5 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek tam günlük Phi Phi Adası turuna katılabilirler. Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”’de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.



6 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği James Bond Adası turuna katılabilirler. Gezi teknemizle hizli bir sekilde ilk duragimiz bir cok belgesele konu olmus Panak ve Hong adalari olacak. Ozel kanolarimiz ile yapacagimiz bu gezi sirasinda ,  koy ve magaralar arasinda muthesem doga manzarlarina sahit olacaginiz bir mecara sizleri bekliyor. Acik bufe olarak teknemizde alacagimiz ogle yemeginin ardindan bir sonraki duragimiz James Bond “Altin tabancali adam” bolumunun cekildigi James Bond Adasi. Bu adadaki meshur kayayi ve sahili goruyoruz , adadaki Musluman koylulerden alisveris yapabilmek ve bol bol fotograf cektirmek icin serbest zaman. James Bond adasindan soraki en son duragimiz snorkel yapabilecegimiz, yuzup sahilinde guneslenip dinlenebilecegimiz Lawa adasi veya Naka Adasi olacaktir. (Hava sartlarina gore karar verilecek) Tur bitimi otelimize dönüş.  Geceleme otelimizde.



7 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği turlara katılabilirler.  Geceleme otelimizde.



8 Gün:

OTELLER

Bangkok –  4* Furama Sathorn Hotel vb.

Phuket – 4* The Lunar Patong Hotel vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket 1

    340 Euro Yerine 285 Euro!!!
    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    (Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı, Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği, Bangkok Yemekli Tekne Turu, Phuket Fantasea, Fil Safarisi , Phi Phi Adası, James Bond Adası)

     

    Avantajlı Paket 2

    265 Euro Yerine 235 Euro!!!
    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    (Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı, Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği , Phuket Fantasea, Phi Phi Adası, James Bond Adası)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1675.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 23:25 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.