İSKANDİNAVYA VE FİYORDLAR YAZ-2 Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - KOPENHAG

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde Atlas Global kontuarı önünde saat 07.00’de buluşuyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Atlas Global’in KK 2335 sefer sayılı uçuşu ile saat 10.25’de Kopenhag’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 12.50’de Kopenhag’a varışımıza istinaden bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik olarak gerçekleştireceğimiz şehir turumuz için hareket ediyoruz. Christianborg Kalesi, Amelienborg Kalesi (Kraliyet Sarayı), Küçük Denizkızı,  Avrupa’nın en uzun yaya yolu olan Stroget, Nyhavn Kanalı, ortaçağ borsa binaları, Belediye Binası Meydanı göreceğimiz yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Tivoli Bahçeleri turumuza katılabilirler (25 Euro). Tur bitimi otelimize transfer.



2 Gün: KOPENHAG - ODENSE - AARHUS - AALBORG

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz. Bizleri bekleyen özel aracımız ile Odense, Aarhus üzerinden Aalborg’a hareket ediyoruz. Toplamı 18 kilometreyi bulan Storebaelt köprüsünden geçerek ulaştığımız, ilk durağımız Odense aynı zamanda ünlü çocuk masalları yazarı Hans Christian Andersen’in de doğum yeri. Burada gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuzda; St. Albans Kilisesi, belediye binası, Odense tiyatrosu ve Hans Christian Andersen’in doğduğu ev görülecek yerler arasındadır. Ardından Aarhus’e hareket. Danimarkanın en büyük ikinci kenti olan Aarhus’a varışımızda panaromik olarak yapacağımız şehir turu esnasında, 3. yüzyıldan kalma, ülkenin ve kuzey Avrupa'nın en büyük kilisesi, Bitkibilimi (Botanik) bahçesi, Tivoli Friheden eğlence parkı ve kentin sanat müzesi ARoS göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Den Gamle By (the old town) turuna katılabilirler (25 Euro). Geçmişindeki yapıların yakın zamanda yapılmış tıpkılarının bulunduğu eski Dan yaşamını canlandıran bu park sizi bir zaman yolculuğuna çıkaracak. Tur bitimi Aalborg bölgesindeki otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



3 Gün: AALBORG – STAVANGER

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz. Özel aracımız ile Kuzey Jutland’dan üzerinden Kuzey Atlantic Okyonusuna bakan minik balıkçı kasabası Hirtshals’a varıyoruz. Buradan bineceğimiz Colorline gemisi ile Norveç’in Kristiand şehrine geçiyoruz. Gemimizde Tax free alışveriş ve öğle yemeği imkanı bulunmaktadır. Öğleden sonra varışımızda sahil şeridi üzerinden Flekkefjord’u geçip Stavanger’e ulaşıyoruz. Varışmızda yapacağımız şehir turu esnasında Stavanger’de Eski şehir merkezi, Stavanger Katedrali, bir çok fotoğrafa konu olmuş ünlü lima göreceğimiz yerler arasındadır. Otelimize transferin ardından dinlenmek üzere serbest saatler.



4 Gün: STAVANGER – BERGEN

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz. Özel aracımız ile Mortavika’a geçiyoruz. Buradan bineceğimiz feribot Arsvogen’e kısa bir yolculuk yapıyoruz. Ardından otobüsümüz ile Sandviksvag’a gidip, bir diğer feribot ile Halhjem’e geçiyoruz. Ardından otobüsümüz ile Fiyordların başkenti olarak anılan Bergen’e doğru yola çıkıyoruz. Bergen şehir merkezinde yapacağımız gezimizin ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere günümüz serbest.



5 Gün: BERGEN – GEİLO

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz. Turumuzun en can alıcı noktalarından birisi olacak olan Gudvangen ve Flam arasında bulunan Sognefiyord da 2 saatlik muhteşem bir Fiyord gezisi yapıyoruz. Flam’a varışımıza istinaden alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz serbest zamanımız olacak. Dilerseniz ekstra olarak düzenlenecek olan tarihi Flam treni ile yapacağımız yolculuğumuza katılabilirsiniz. (70 Euro) Bu güzel turumuzun ardından Geilo’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımız da otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



6 Gün: GEİLO – OSLO

Kahvaltının ardından Norveç’in başkenti Oslo’ya hareket. Varışımızın ardından panoramik Oslo şehir turu. Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapılardan birisi olarak bilinen Belediye Sarayını, Folk Müzesi, Viking Gemileri Müzesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Residance Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi arzu eden misafirlerimizile birlikte ekstra düzenlenecek olan Vigeland turu için hareket ediyoruz (30 Euro). Birbirinden özel heykellerle süslenmiş bu güzel parktaki gezimin ardından Geilo’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Ünlü kayak merkezi Geilo’ya varışımızda otelimize transfer ve dinlenmek üzere günümüz serbest.        



7 Gün: OSLO - STOCKHOLM

Kahvaltımızın ardından erken saatlerde muhteşem güzellikte fiyordlar eşliğinde Karlstad’a geçiyor burada Vanern gölünde fotoğraf molasının ardından yolculuğumuza devam ediyoruz. Stockholm’e varış ve otelimize transfer.Dinlenmek üzere serbest saatler.



8 Gün: STOCKHOLM

Kahvaltımızın ardından panoramik Stockholm şehir turu için otelimizden hareket ediyoruz. Turumuz esnasında; Fjallgatan Tepesi, ortaçağdan kalma Gamla Stan, Djurgarden parkı, Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası ve Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi alış veriş için serbest zaman. Dilerseniz ekstra olarak düzenlenecek olan Viking Vasa Gemi müzesi turumuza katılabilirsiniz.(50 Euro) 17.y.y’da vikingler tarafından yapılmış olan, yıllarca batık olarak kaldıktan sonra çıkartılıp dönemin tek savaş gemisi olarak müzeye çevrilmiştir. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



9 Gün: STOCKHOLM – İSTANBUL

Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizin ardından havalimanına transfer. Pasaport ve bilet işlemlerinin ardından Atlas Global’in KK 2302 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Yerel saat ile 19:25’de İstanbul’a hoş geldiniz.



10 Gün: KOPENHAG – ISTANBUL – İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Danimarka Şatoları ve Rivierası turuna katılabilirler (65 Euro). Tur sırasında Kronborg Hamlet Kalesi ve Frederiksborg Kraliyet yazlık evi görülecek yerler arasındadır. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın        TK 1786 sefer sayılı uçağı ile 18.05’te İstanbul’a hareket. Saat 22.15’te İstanbul’a varış ve alınacak aktarma olan Türk Havayolları TK 2192 sefer sayılı uçuş ile saat 01.20’de İzmir’e hareket. Saat 02.25’te varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur2037.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.04.2024 04:42 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.