BANGKOK PATTAYA PHUKET 2019 OCAK-MART ARASI(YP) Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BANGKOK

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 15.30‘da hazır bulunulması.Bagaj, bilet ve check-in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 64 sefer sayılı uçuşu ile 20.10’da Bangkok’a hareket.    



2 Gün: BANGKOK

Yerel saat ile 09.25’de Bangkok’a varış.Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok şehir turu. Bangkok şehir turunda Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları) görüyoruz.Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir. Tur bitiminde otelimize hareket. Oda dağılımdan sonra serbest zaman. Akşam rehberinizin bildireceği saatte Akşam Yemekli Patpong Gece Pazarı turumuz için hareket. Yemeğimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu Pat Pong gece pazarına geçiyoruz.Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız.Tur sonrası otelimize transfer.Geceleme otelimizde.



3 Gün: BANGKOK - PATTAYA

Kahvaltının ardından odalarin bosaltılması ve düzenlenecek Yüzen Çarşı turu için otelimizden hareket. Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizlerinin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz, ayrıca içerideki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dk civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yüzen çarşıyı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Tur bitimize otobüsümüz ile Pattaya hareket. Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer.Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket.  Yemek sonrası ünlü kabare Alcazar Show’da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaksınız. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz.Geceleme otelimizde.



4 Gün: PATTAYA

Kahvaltının ardından Nong Nooch Tropik Bahçe turumuz icin otelden hareket. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz.Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Tur sonrası serbest zaman. Timsah Çiftliği turumuz icin hareket. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip,filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz. Tur bitiminde otelimize donus ve serbest zaman. Aksam yemegimizi almak uzere rehberimizin belirttigi saatte otelden hareket. Yemek sonrasi serbest zaman. Geceleme otelimizde.



5 Gün: PATTAYA - BANGKOK – PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz.Bangkok’a varışımıza istinaden pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Phuket Adası’na hareket. Varışımızın ardından otele transfer.Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.



6 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından Phi Phi Adası turumuz için otelden hareket.Tur içerisinde Phi Leigh Lagoon’da yüzme molası veya alternatif bir bölgede 2. Kez Snorkeling yapma aktivitesi gerçekleştirilecektir.2. sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş ve serbest zaman. Özel istek ve aktiviteleriniz için rehberinize danışabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Ve 8. Gün PHUKET - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından James Bond Adası turumuz icin otelden hareket. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak.Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasinda köy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera  sizleri bekliyor.Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası.Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz.Adadaki Müslüman köylülerden alışveris yapabilmek ve bol bol fotoğraf cektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz,yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır (Hava sartlarına göre karar verilecek).Tur bitimi otelimize dönüş.Aksam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket.Yemek bitiminde serbest zaman. Belirlenen transfer saatinde Phuket Havalimanı’na hareket. Pasaport ve check-in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 173 sefer sayılı uçuşu ile saat 05.30‘da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 12.00’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTELLER

Bangkok - 3* Forum Park vb.

Pattaya - 3* Fx Hotel Pattaya vb.

Phuket - 4* The Lunar Patong vb.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UZAKDOĞU

    BANGKOK (1) & PATTAYA (2) & PHUKET (3)

    *** AKŞAM YEMEKLERİ , EKSTRA TURLAR VE ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL ***


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur2594.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.03.2024 11:46 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.