MEGA UZAK DOĞU 2019 ŞUBAT Tur Programı

Emirates Havayolları (Airbus A-380)

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Ve 2. Gün İSTANBUL – DUBAİ – HONG KONG

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 13.00'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’nın EK 124 sefer sayılı uçağı ile saat 16.30’da Dubai’ye hareket. Saat 21.45’de Dubai’ye varış. Saat 03.15’de Emirates Havayolları’nın EK 382 sefer sayılı uçağı ile Hong Kong’a hareket. Yerel saat ile 14.30’da Hong Kong’a varış. Panoromik Hong Kong şehir turu. Bu turumuz esnasında Abberden, Balıkçı Köyü, Victoria Tepesi, Repulse Bay görülecek yerler arasındadır. Şehir turunun bitiminde otelimize transfer. Oda anahtarlarının dağıtılmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.



3 Gün: HONG KONG

Kahvaltının ardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tam günlük ‘’Macau Adası’’  (150 Euro) turuna katılabilirler.Bu turumuzda öncelikle otobüs ile feribota bineceğimiz iskeleye hareket ediyoruz.Gemi ile yapacağımız 1 saatlik keyifli bir yolculuğun ardından Macau Adası’na varışızla birlikte panoromik ada turu. Bu turumuzda Guia Pisti (Macau Grand Prix’sinin alanı), Tanrıça Kum Lam’ın heykeli, A-Ma Tapınağı, Macau Kulesi’nden Penha Tepesi’ne geçiş, Porta Do Cerco (Çin ile Macau arasındaki bariyer kapısı), UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Macau şehir merkezi ve katedral görülecek yerler arasındadır. Sonrasında dileyen misafirlerimiz şanslarını casinoda deneyebilirler. Tur bitiminde otelimize geri dönüyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Yemekli Tekne” turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda rehberiniz eşliğinde otelimizden özel otobüsümüz ile hareket edip limandan teknemize biniyoruz. Müzikli ve yemekli olarak organize edeceğimiz bu gezide Hong Kong’un ışıklar altındaki muhteşem manzarasını seyrederek güzel bir gece geçirme imkanı bulabilirsiniz. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: HONG KONG – BANGKOK

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Serbest zamanınızda dünyaca ünlü Harbour City , IFC MAL alışveriş merkezlerini gezebilir , dilediğinizce vakit geçirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Okyanus Parkı” turuna katılabilirler (75 Euro). Bu turumuzda Çin akrobasi gösterisini ve yunusların müthiş şovlarını seyredebilir, Hong Kong’un muhteşem manzarası eşliğinde teleferiğe binebilirsiniz. Rehberiniz tarafindan verilen saatte buluşmanın ardından Hong Kong havalimanına geçiyoruz. Check in ve bagaj işlemlerinin ardından saat 21.00’de Emirates Havayolları’nın EK 385 sefer sayılı uçuşu ile Bangkok’a hareket. Yerel saat ile 23.15’de varış ve otelimize transfer.Geceleme otelimizde.



5 Gün: BANGKOK

Kahvaltının ardından şehir turumuz için otelden hareket. Bangkok şehir turunda Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları) görüyoruz.Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir.Tur sonrası otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği ‘’Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı’’ turuna katılabilirler (15 Euro). Turumuzda önce Tayland’ın en büyük deniz mahsulleri restoranına gidecek burda günlük getirilen deniz mahsullerinden seçerek istediğimiz şekilde pişirterek keyifli bir yemek yiyeceğiz. Bu restoranın sloganı “if it swims we have it” yani “yüzüyorsa bizde vardır”. Yemeğimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace çanta vs) ağırlıklı olduğu Patpong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



6 Gün: BANGKOK – PHUKET

Kahvaltının ardından  odaların boşaltılması. arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek ‘’Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği’’ turuna katılabilirler (50 Euro). Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizlerinin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz, ayrıca içerideki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen çarşıyı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, burada Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz.  Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropic meyvelerinin tadına bakacaksınız. Tur sonrası Bangkok havalimanına transfer.Yerel havayolları ile Phuket’e hareket Phuket’e varisimiza istinaden özel otobüsle otele transfer ve oda anahtarlarının dağıtılması ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.



7 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek tam günlük ‘’Phi Phi Adası’’ turuna katılabilirler (70 Euro). Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”’de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş..Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği akşam yemekli ‘’Phuket Fantasea’’ turuna katılabilirler (60 Euro). Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Otele dönüş.  Geceleme otelimizde.



8 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’James Bond Adası’’ turuna katılabilirler (70 Euro). Gezi teknemizle ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında mutheşem doğa manzarlarına şahit olacağınız bir mecara sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildigi James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız snorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebilecegimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır (Hava şartlarına göre karar verilecek).Tur bitimi otelimize dönüş.Geceleme otelimizde.



9 Gün: PHUKET – SİNGAPUR

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz. Tur bitiminde Phuket havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları Singapur’a uçuyoruz. Singapur’a varışımıza istinaden şehir turu; Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında Çin Mahallesi’nde alışveriş için kısa bir serbest zaman. Şehir turu sonrası otelimize hareket. Oda anahtarlarının dağıtılmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği “Gece Safarisi‘’ turuna katılabilirler (60 Euro). Bu gezide dünyada ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezecek ve buraya sponsor firmalar tarafından getirilerek doğal ortamları yaratılmış çeşitli canlıları göreceğiz. Ayrıca suni olarak yaratılmış yağmur ormanları bölgesinden geçecek, gezinin bir bölümünde trenden inip, yürüyerek “leopar yolu” denen yürüyüş parkurunu gezecek, burada leopard, dev yarasa gibi canlıları çok yakından göreceğiz. Heyecan dolu bir aksam bizleri bekliyor. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde



10 Gün: SİNGAPUR – KUALA LUMPUR

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Sentosa Adası’’ turumuza katılabilirler (85 Euro). Sentosa Singapur’luların hafta sonlarını değerlendirdikleri Singapur’un en büyük adası. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapur’un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra devasa okyanus balıklarını,köpek balıklarını ve daha pek çok okyanus canlısını yürüyen bant üzerinde camın arkasından izleyebileceğiniz büyük akvaryumu gezecek ve en son adanın sahilinde yapılan etkileyici ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Tur bitiminde ozel otobüsümüz ile Malezya’ya hareket.Otelimize varisa istinaden dda anahtarlarının dağıtılmasının ardından serbest zaman.Geceleme otelinizde.



11 Gün: KUALA LUMPUR – BALİ

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması. Kuala Lumpur’u tanımanız için hazırlanan panoramik şehir turunu yapacağız. Merdeka meydanı, Ulusal cami, Kahramanlar anıtı, Malezya Sultanın sarayı (dışarıdan) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Kuala Lumpur şehir turu için hareket. Şehir turumuz sırasında Kral Sarayı, Çin Mahallesi, Sultan Abdul Samad Binası, Bağımsızlık Meydanı, National Monument, dünyanın en yüksek kulelerinden biri olan Minare of Kuala Lumpur’dan muhteşem şehir görüntüsü görülecek yerler arasında bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan ‘’Batu Mağaraları’’ turuna katılabilirler (35 Euro). Bu turumuzda 130 milyon yıllık kireç taşından tepenin içine yapılmış Batu Mağarasını ziyaret ediyoruz. Girişte bizi maymunlar karşılıyor. 272 basamak çıkarak mağaranın içindeki Hindu Tapınağını ziyaret ediyor ve Tanrı Muruga’nın en yüksekteki mabedini görüyoruz. Dönüşte Pewter (bakır kalay karışımı) isimli maddeden yöresel eşyaların yapıldığı Royal Selangor Pewter merkezini geziyoruz. Tur sonrası havalimanına transfer yerel havayolları Bali’ye uçuyoruz. Bali’ye varışımıza istinaden otelimize hareket. Oda anahtarlarının dağıtılmasının ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde.



12 Gün: BALİ

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği “ Kintamani & Batur Yanardağı “ turuna katılabilirler (85 Euro). Tam günlük gezimizde Bali’nin etkileyici kültürünü, elişi sanatını, fotoğraflık pirinç tarlalarını, geleneksel köylerini ve olağanüstü manzarasıyla Batur Yanardağı ve gölünü yakından tanıyacağız. İlk önce Batubulan’a gidip burada kültürel Barong Dans Gösterisi’ni izliyoruz. Daha sonra tahta oyma sanatıyla tanınan Mas Köyü bizi bekliyor. Burada sanatçıları tahta bloklara girift desenler işlerken izleyeceğiz. Mas Köyü’nden sonra sırada 11. yüzyıldan kalma Fil Mağarası olarak bilinen Goa Gajah’a uğruyoruz.Öğle yemeğimizi almak üzere sıradaki durağımız Kintamani’nin serin dağları.Önce Batur Yanardağı’nı tepesinden aşağıdaki vadinin yanındaki Batur Gölü’ne doğru inen üzerindeki siyah lav şeritleriyle izliyor ve fotoğraf çekiyoruz.Ardından güzel manzaraya sahip restoranımızda öğle yemeğimizin tadını çıkarıyoruz. Yemekten sonra dönüş yolumuz üzerinde sihirli iyileştirici gücü olduğuna inanılan Kutsal Su Kaynağı’na uğruyoruz. Gezimiz Bali’nin artistik kalbi Ubud Köyü ile devam ediyor.Son olarak da altın ve gümüş işçiliğiyle ünlü Celuk Köyü’ne uğrayıp otelimize dönüyoruz.Unutmadan söylemekte fayda var; bu gezi yapılmadan Bali tam anlamıyla görülmüş sayılmaz.Tur bitiminde otele geri dönüş. Geceleme otelimizde.



13 Gün: Ve 14. Gün BALİ - DUBAİ – İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz öğleden sonra rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı“ gezisine katılabilirler (40 Euro).Kapal Kasabası’ndaki Kraliyet Tapınağı, içinde 3 tapınak bulunan ve tapınakların koruyucusu olduğuna inanılan yaklaşık 300 maymunun yaşadığı maymunlar ormanı ve okyanus üzerindeki bir kayaya inşa edilmiş Tanah Lot Tapınakları’nın görülmesinin ardından, dünyaca ünlü Maymun ormanına geçiyoruz.Turumuzun sonunda Bali’nin muhteşem gün batımını izleme imkanı bulacaksınız güneşlenme için serbest zaman. Tur bitiminde hareket. Pasaport işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 399 sefer sayılı uçuşu ile saat 00.05’te Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 05.25’de varış. Saat 09.55’de Emirates Havayolları’nın EK 119 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 14.00’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına varış ve turumuzun sonu.



15 Gün:

OTEL BİLGİLERİ

Hong Kong // L’Hotel Island South (4*) vb.

Bangkok // Ramada Riverside (5*) vb.

Phuket // The Lunar Patong (4*) vb.

Singapur // Elizabeth Hotel (4*) vb.

Kuala Lumpur // Vivatel (4*) vb.

Bali // Aston Kuta (4*) vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler: 705 Euro yerine 675 Euro !!!

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    Macau Turu , Yemekli Tekne Turu , Seafood Market , Yüzen Çarşı & Yılan Çifliği Gezisi , Phi Phi Adasi Turu , James Bond Adasi Turu , Gece Safarisi , Sentosa Adasi , Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı , Kintamani & Batur Yanardağı


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur2614.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 14:42 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.