MALDİVLER SİNGAPUR PHUKET Tur Programı

Emirates Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAİ

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 17.00’de hazır bulunulması ve sonra Emirates Havayolları EK 122 sefer sayılı uçuş ile saat 19.05’te Dubai’ye uçuş. Dubai yerel saati ile 01.20’de varış. Emirates Havayollarının EK 658 sefer sayılı uçağı ile 04.35’de Maldivler’e hareket. Geceleme uçakta.



2 Gün: DUBAİ – MALDİVLER

Yerel saat ile 09.45’te Maldivler’e varış otelimize transfer. Hint Okyanusu’nun en güzel takım adalarına sahip Maldivler’de deniz sporları, su kayağı, dalış ve bembeyaz kumsallarda güneşlenebilir ya da ekstra turlara katılabilirsiniz (Night Fishing , Male Alışveriş turu, Dalış Turu).Geceleme otelinizde.



3 Gün: MALDİVLER

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.  Hint Okyanusu’nun en güzel takım adalarına sahip Maldivler’de deniz sporları, su kayağı, dalış ve bembeyaz kumsallarda güneşlenebilir ya da ekstra turlara katılabilirsiniz (Night Fishing , Male Alışveriş turu, Dalış Turu).Geceleme otelinizde.



4 Gün: MALDİVLER

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.  Hint Okyanusu’nun en güzel takım adalarına sahip Maldivler’de deniz sporları, su kayağı, dalış ve bembeyaz kumsallarda güneşlenebilir ya da ekstra turlara katılabilirsiniz (Night Fishing , Male Alışveriş turu, Dalış Turu).Geceleme otelinizde.



5 Gün: MALDİVLER – SİNGAPUR

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Akşam saatlerinden Male havalimanına transfer. Yerel havayolları ile Singapur’a hareket. Singapura varisimiza istinaden özel otobüsümüz ile otele transfer ve oda anahtarlarının dağıtılması ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.Sabah kahvaltısının ardından Singapur şehir turu için hareket. Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binalarıve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında Çin Mahallesi’nde alışveriş için kısa bir serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Sentosa Adası’’ turuna katılabilirler (90 Euro).Sentosa Singapur’luların hafta sonlarını değerlendirdikleri Singapur’un en büyük adası. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapur’un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra devasa okyanus balıklarını, kopek balıklarını ve daha pek cok okyanus canlısını yürüyen bant üzerinde camın arkasından izleyebileceğiniz büyük akvaryumu gezecek ve en son adanın sahilinde yapılan etkileyici ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Gece Safarisi‘’ turuna katılabilirler (65 Euro). Bu gezide dünyada ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezecek ve buraya sponsor firmalar tarafından getirilerek doğal ortamları yaratılmış çeşitli canlıları göreceğiz. Ayrıca suni olarak yaratılmış yağmur ormanları bölgesinden gececek, gezinin bir bolumunde trenden inip, yürüyerek “leopar yolu” denen yürüyüş parkurunu gezecek, burada leopar, dev yarasa gibi canlıları çok yakından göreceğiz. Heyecan dolu bir akşam bizleri bekliyor. Tur sonrası otelimize transfer.



7 Gün: SİNGAPUR – PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği “Universal Stüdyoları” turumuza katılabilirler (95 Euro).Turumuzda sinema ekranından içeri giriyor ve kendimizi bir anda meşhur Hollywood stüdyolarında buluyoruz. Gişe rekorları kıran Shrek, Madagaskar, Jurassic Park, Transformers’ın da olduğu 18 film stüdyosu ve eğlence parkları sizleri bekliyor.Tur sonrası Singapur havalimanına transfer. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları Singapur havalimanına transfer.Yerel havayolları ile Phuket’e hareket. özel otobüsümüz ile otele transfer ve oda anahtarlarının dağıtılması ve serbest zaman.



8 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek tam günlük ‘’Phi Phi Adası’’ turuna katılabilirler (70 Euro). Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay” ’de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği akşam yemekli ‘’Phuket Fantasea’’ turuna katılabilirler (65 Euro). Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Otele dönüşAkşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş.



9 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’James Bond Adası’’ turuna katılabilirler (70 Euro).Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Acık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır. (Hava şartlarına göre karar verilecek) Tur bitimi otelimize dönüş. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ”Simon Cabaret Show” turuna katılabilirler (30 Euro).Tayland’in Lido tarzi bu en güzel kabare show’unda değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle görsel, güzel bir akşam geçiriyoruz. Show sonrası bir sürpriz sizleri bekliyor.



10 Gün: PHUKET - DUBAİ - İSTANBUL

10./11.Gün - Sabah erken saatlerde odaların boşaltılması. Tur sonrası havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 397 sefer sayılı uçuşu ile 09.10 da Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 12.40 da Dubai’ye varış. Öğleden sonra Emirates Havayolları’nın EK 121 sefer sayılı uçuşu ile saat 14.15’de İstanbul’a hareket.Yerel saat ile 17.55’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



11 Gün:

Maldivler / 3* Fun Island Resort vb.

( Tam Pansiyon )

 (Beach front)

&

Singapur / 4* Millennium Copthorn King’s

(Oda + kahvaltı)

&

Phuket / 3* Ibis Hotel 

(Oda + kahvaltı) 

 

 

Maldivler / 5* Paradise Island Resort vb.

(Yarım Pansiyon)

 (Superior Beach Bungalow)

&

Singapur / 4* Millennium Copthorn King’s

(Oda + kahvaltı)

&

Phuket / 4* Swissotel Kamala 

(Oda + kahvaltı)

 

 

Maldivler/5* Sheraton Full Moon vb.

(Deluxe room)

(Oda + kahvaltı)

&

Singapur/5* Millennium Orchard Hotel

(Oda + kahvaltı)

&

Phuket / 5* Millennium Patong Hotel

(Oda + kahvaltı)

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler

     

    400 Euro Yerine 365 Euro!!!

     

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

     

    (Gece Safarisi,Universal Stüdyoları,Phuket Fantasea,James Bond Adası,Phi Phi Adası,Fil Safarisi)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur3046.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 17:06 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.