Dubai Turu _ Ankara Hareketli Tur Programı

Ankara Hareketli Dubai Turu...

Kalkış Yerleri: Esenboğa Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Ankara - Dubai

Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 22.00’da buluşma (25 Ekim gecesi) Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Freebird Havayolları özel seferi ile 00.10’de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 05.55’te varış ve alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılama. Sonrasında şehir turu için alandan hareket. Bu turumuz esnasında, Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Sonrasında otelinize transfer ve odaların alınmasının ardından serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan olan “Dubai İkonları” ve ‘’Akşam yemekli Tekne (Dhow Cruise)’’ turuna katılabilirler. Bu turumuzda Dubai Creek tekne turu ve akşam yemeği sonrasında “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri) izleyecek ve ardından Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gece görüntüsüne sahip Burj Al Arab ve Palmiye adası panoramik olarak görülecektir. Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



2 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, “Akşam yemekli Çöl Safari ve Alışveriş ” turuna katılabilirler. Bu turumuzda önce özel otobüslerimizle Dubai Outlett alışveriş merkezine gidilecek olup, sonrasında 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall alışveriş merkezine bırakıyorlar. Alışveriş turu sonrası özel otobüslerimiz ile otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



3 Gün: Dubai

Sabah kahvaltısının ardından deniz & kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan ‘’Öğle yemekli Fujairah & Hint Okyanusu ’’ turuna katılabilirler . Bu turumuzda yedi emirlikten biri olan Lokal hayatın daha yoğun yaşandığı Fujairah daki 350 senelik kale ve heritage village panoramik olarak  görülecek olup  tur sonrası özel plajda  hint okyanusunun tüm deniz hayatını, mercan kayalıklarının yarattığı olağanüstü  güzelliklerinın tadını çıkarma imkanı. Tur sonrası Dubai’ye transfer. Akşam üzeri arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı Burj Al Arab otelinde ‘’Burj Al Arab Sunset Coctail’’  turuna katılabilirler. Tur sonrası akşam serbest zaman  ve geceleme otelinizde.



4 Gün: Dubai - Ankara

Sabah kahvaltısının ardından deniz & kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Öğle yemekli Abu Dhabi & Al Ain” turuna katılabilirler. Turumuzda; Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi görülecek yerler arasındadır. Turun ardından Marina bölgesinde serbest zaman. Daha sonra yerel halkın en fazla yaşadığı Al Ain emirliğine geçiyoruz. Al Ain, Birleşik Arap Emirlikleri devletinin kurucusu Sheikh Zayed’in doğum yeri, ve Birleşik Arap Emirliklerinin en serin/en yüksek bölgesi olmakla öne çıkmaktadır. Oman ülke sınırında olup, Çöl hayatını ve dağların yeşilliğini aynı anda barındıran bu emirlikte Sheikh Zayed’in yaptırmış olduğu ilk devlet sarayını, develerin alım-satımı ve bakımın yapıldığı deve pazarını, Al Ain Ulusal Hayvanat Bahçesini panoramik olarak görüp, Birleşik Arap Emirliklerinin 1340 m. ile en yüksek bölgesi olan Jebel Hafeet dağında fotoğraf molası verecegiz. Tur bitimi havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Freebird Havayolları Özel Seferi ile 21.00’de Ankara’ya hareket. Yerel saat ile 23.50’da Ankara’ya varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Dubai İkonları ve Akşam yemekli Tekne (Dhow Cruise) Turu

    Yetişkin Ücreti : 70.-€

    Akşam yemekli Çöl Safari ve Alışveriş Turu

    Yetişkin Ücreti : 80.-€

    Öğle yemekli Fujairah & Hint Okyanusu Turu

    Yetişkin Ücreti : 60.-€

    Burj Al Arab Sunset Coctail

    Yetişkin Ücreti : 75.-€

    Öğle yemekli Abu Dhabi & Al Ain Turu

    Yetişkin Ücreti : 70.-€

    "Ekstra turların içerikleri tur programında mevcuttur."


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/ankaradan-dubai-turlari
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 11:18 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.