Yunanistan Turu 1 Gecelik Tur Programı

Size Özel... Kaçırılmaz Fırsat...

Kalkış Yerleri: Akşam saat 20.00 de Kadıköy evlendirme dairesi, saat 20.30 de Beşiktaş Yıldız Camii Önü ve saat 21.00 da Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Selanik

Akşam saat 20.00 de Kadıköy evlendirme dairesi, saat 20.30 de Beşiktaş Yıldız Camii Önü ve saat 21.00 da Bakırköy Ömür Plaza önünden hareket ile Tekirdağ üzerinden İpsala’ya yola çıkıyoruz. (Kalkış saatlerinden en geç yarım saat önce belirtilen yerlerde bulunmanız gerekmektedir.) Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğun ardından varışımızda gümrük ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve ardından Yunanistan’a geçerek, Dedeağaç, Gümülcine, İskeçe ve Kavala üzerinden Selanik 610 km sürmektedir .



2 Gün: Selanik

Sabah erken saatlerde Hrisanthidis tesisinde mola. Burada Yunan böreklerinin tadına bakabilirsiniz. Ardından Selanik’e varıyoruz. Yapacağımız Selanik panoramik şehir gezimizde, Yunanistan’ın en büyük Kilisesi  olan Aya Dimitros Kilisesi, Selanik Kalesi, Osmanlı ve Bizans eserlerini, Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Merkezi’ni  görüyoruz. Kısa bir dinlenme molası verip Selanik’ in kafeleri ile meşhur Kordon Boyunda yürüyüş yapıp Yunanistan’ın meşhur kahvesi Frape’ nin tadına bakıyoruz. Öğle yemeği için mola. Öğle Yemeği Menüsü: Salata, meze tabagi (cacik- peynir salatasi-patlican salatasi), ana yemek (cupra veya tavuk veya kalamar), sarap veya uzo veya kola, gunun tatlisi ikramdir. Ardından otelimize hareket Akşam dileyen misafirlerimiz extra Yunan Taverna turu. Taverna sonrası arzu eden misafirlerimiz için sabaha kadar devam eden extra Buzuki. Giriş ve 1 içki dahil. 9 sanatçının yer aldığı canlı bir performans. Selanik’e gelip mutlaka görülmesi gereken bir programdır. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Kavala - İstanbul

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından saat 08:00’de otelimiz çıkış işlemlerinin yapılması. Selanik güzergâhı üzerinden Kavala’ya varış. Kavala panoramik şehir turu. İmarethane, Su Kemerleri, Kavalı Mehmet Ali Paşa Külliyesi, Kavala Kalesi (panoramik olarak), Belediye Binası görülecek yerler arasındadır. Öğle yemeği molasında  Yunanistan’ın meşhur deniz ürünleri ve mezelerinin tadına bakma fırsatı bulacaksınız. Ardından, İpsala sınır kapısına hareket. Yaklaşık 200 km bir yolculuk sonrası İpsala sınır kapısına varış. Gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Yunan ve Türk Freeshop’larında alışveriş imkânı. İstanbul’a hareket ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileği ile…



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Yunan Taverna Turu

    Yetişkin Ücreti : 45.-€

    Buzuki

    Yetişkin Ücreti : 15.-€

    "Ekstra turların içerikleri tur programında mevcuttur."


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur490.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 15:19 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.