ORTA AVRUPA OCAK Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Budapeşte

Kültür,sanat,eğlence,tatil`i ,el ele tutuşturan Muhteşem üçlü... BUDAPESTE,VIYANA,PRAG....

 

Budapeşte Hava Limanına gitmek üzere Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 06.50de buluşma . Türk Hava Yolları`nın tarifeli seferi ile 08.50 de Budapeşte`ye hareket ediyoruz. Saat 09.50 de varışın ardından panoramik olarak yapılacak şehir turumuz için alandan ayrılıyoruz; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası ve Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer oluyor ve odalarımıza yerleşiyoruz..Akşam dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan Çigan Gecesi’ne (Geleneksel Macar ve Budapeşte gece turu) katılma imkanı.Geceleme otelimizde.



2 Gün: Budapeşte

Otelde alınacak kahvaltının ardından panoramik olarak yapılacak şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Parlamento Binası, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır.Gezi sonrası alışveriş ve aktiviteleriniz için  serbest zaman.  Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. Bu gezimiz esnasında Türk tarihinde önemli stratejik öneme sahip olan Estergon Kalesi ve Estergon Katedrali, Tuna nehri kenarındaki köyler ve kasabalar ile Vysegrad Kasabası gezilecek.Öğle yemeğimizi gezi esnasında mimarisiyle rönesans dönemini hissettirecek restoranımızda alacağız. Yemek sonrasında Macaristan’ın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alma imkanına sahip olacağımız Szentendere Artistler Köyün’e gidiyoruz. Gezi sırasında Estergon’dan Tuna Nehri’nin karşısında bulunan Slovakya’ya geçiceğiz.Gezi bitimi otelimize dönüyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan dünyanın en görkemli nehirleri başında gelen Tuna Nehri tekne gezisine katılabilirler.Geceleme otelimizde.



3 Gün: Budapeşte - Viyana

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana’ya hareket ediyoruz. Yol güzergahımız esnasında  avrupanın en zengin başkentlerinden olan Bratislava Turumuzu gerçekleştiriyoruz; Tuna’nın incisi Bratislava nehir kıyıları,Bratislava Kalesi,St. Martin Katedrali,eski tarihi şehirde gezinti, Grassalkovich Palace, Parlamento, Slovak Devlet Tiyatro Binası,Mozart’ın 6 yaşında Maria Theresa’ya ilk konserini verdiği tarihi bina görülecek yerler arasındadır.Ardından eski şehir merkezinde yemek ve alışveriş için serbest zaman.Viyana`ya varışımız sonrası  otele transfer oluyoruz ve odalara yerleşiyoruz. . Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak  Grinzing Meyhaneleri gezisine katılıyoruz.Turumuzda Viyana’nın eğlence merkezi olan Grinzig Tepelerine gidilerek bölgenin en gözde restarauntlarından birinde kemanlar, akardiyonlar, Viyana şarkıları eşliğinde unutulmaz saatler geçiriyoruz. Otantik bir Grinzing tavernasında yöresel giysileri ile servis yapan bayanların elinden bir bütün olarak pane edilmiş enfes şinitzellerimizi yerken akordeon ve keman eşliğinde Viyana şarkıları ile Grinzinger Heurigen show gösterilerinin sunulduğu esnada şarapların ikram edildiği muhteşem bir gece geçiriyoruz. Bu turumuz öncesinde şehre en hakim tepeleri ve 2.Viyana kuşatmasında 1683’de padişah otağının kurulduğu meşhur  Kahlenberg tepelerini ziyaret ediyoruz.Gezi bitimi otelimize dönüyoruz.Geceleme otelimizde.



4 Gün: Viyana

Kahvaltımız sonrası alışveriş,gezi ve aktiviteleriniz için serbest zaman. Dileyen misafirlermizle ekstra olarak düzenlenecek olan  yarım günlük Mayerling, Seegrotte  Baden Şehri turunu gerçekleştiriyoruz; Nazi Almanyası’nın 2.Dünya savaşında ilk jet fabrikası olarak da kullandığı Avrupa’nın en büyük yer altı gölü olan Seegrotto’ya gidip tekne turu yapıyor,Avusturya tarihini değiştiren ve  filmlere konu olan meşhur Mayerling Av Köşkünü (Avusturya - Macaristan tahtının varisi Veliaht Prens Rudolf ile Baron Albin Vetsera nın kızı olan 17 yaşındaki Maria Vetsera`nın 1889’daki intiharına sahne olduğu yer) faciada adı geçen kişilerin resimleri,portreleri,neden ve sonuçlarıyla tanıyor,turun diğer bölümünde göller,ormanlar,tabiat ülkesi olan Avusturya’yı bize en net olarak tanıtacak, Beethoven`in 9. Senfonisi`ni bestelediği Kaplıcalar ve tabiat şehri Baden’i tanıma ve alışveriş imkanına sahip oluyoruz.Gezi bitimi otelimize transfer sonrası geceleme otelimizde.



5 Gün: Viyana - Prag

Otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Prag’a hareket ediyoruz.Varışımızın ardından şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz ;Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır..Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Vltava Nehrinde tekne gezisine katılabilirler.Bu gezi esnasında Prag’ı tam ortadan ikiye bölen ve şehre hayat veren kanallarıyla meşhur Vltava Nehri’ni üzerinde canlı müzik eşliğinde keşfediyoruz.Geceleme otelimizde.



6 Gün: Prag

Otelde alınacak kahvaltının ardından panoramik olarak yapılacak şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz; Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi görülecek yerler arasındadır. Gezi bitimi ekstra düzenlenenecek olan Karlovy Vary gezisine katılma imkanı bulabilirsiniz.Bu gezimizde ;eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918 de kaldığı oteli, Dovorak`ın Mozart`ın ,Göte`nin Bethoven`ın, Puşkin`in evlerini göreceğiz. 12 farklı termal suyun çıktığı termal galerileri ziyaret ettikten sonra kristal, porselen,granat,kehribar taşlarının ve diğer geleneksel çek hediyelik eşyalarının satıldığı fabrika satış mağazalarında alışverişle edeceğiz.Gezi bitimi otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde



7 Gün: Prag

Kahvaltımız sonrası Doğu Almanya’nın en güzel şehirlerinden olan ve Unesco tarafından dünya mirası koruması altına alınan şehirde alışveriş,gezi ve aktiviteleriniz için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile  ekstra olarak düzenlenecek olan Dresden Turumuzu gerçekleştiriyoruz; Prag’a 160 km mesafedeki Elbe’nin Floransa’sı olarak adlandırılan,barok mimarisi ile muhteşem şehir merkezini Fraunkirche’yi,Zwinger Sarayını,Brulshl terası,kral yolu,elbe nehri,kral yolu,Martin Luther heykeli görülecek yerler arasındadır.Saat 17.00 civarları Prag şehir merkezine dönüş .Aksam dileyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan Orta Çağ Gecesi düzenlenmektedir. Bu turumuzda Avrupa’nın en güzel meydanlarının başında gösterilen eski şehir meydanı ve önemli bulvarlar gece ışıklarıyla tanınacak, ardından bu süprizli gecede Avrupa’nın 14.yüzyıldan kalan en tarihi ve otantik restaurantlarından birinde dansçı esir kızlar masanızda size eşlik edebilir, dilenciler,sokak savaşçıları yanınızdan geçebilir,ortaçağ eğlencesi,müzik aletleri ve danslarıyla büyülenebilirsiniz.Sizlerde bu masalsı atmosferde kaybolabilirsiniz. Yemek ve görsel şovlara bayılacaksınız Bu geceyi özellikle kaçırmamanızı tavsiye ederiz.Geceleme otelimizde.



8 Gün: Prag - İstabul

Kahvaltımız sonrası alışveriş,gezi ve aktiviteleriniz için serbest zaman.Hava limanına transfer oluyoruz.Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu ile 12:35’de İstanbul’a hareket ediyor, saat 15.25`de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 

Daha Fazla Bilgi yada Kendi Tatilinizi Yaratmak İçin
Türkiye`nin Her Yerinden
Siz Hayal Edin,Biz Gerçekleştirelim

Aklınızda Ne varsa Neo Turda,İsterseniz Biz Sizi Arayalım Tıklayınız ve Formu Doldurunuz.

YURT DIŞI TURLARI ORTA AVRUPA TURLARI

 

 

Neo Tur havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    PAKET 1:  (6 TUR) ESTERGON , WIENERWALD, KARLOVY VARY , CESKY KURUMLOV,  DRESDEN , BRATISLAVA PAKET OLARAK ALINDIĞINDA 280 EURO OLAN TUTAR PAKET İNDİRİMİ İLE 250 EURO OLACAKTIR.

    PAKET 2 : (9 TUR) ESTERGON , WIENERWALD, KARLOVY VARY , DRESDEN, BRATISLAVA, CESKY KURUMLOV, ÇEK GECESİ , ÇİGAN GECESİ VE TUNA NEHRİ TEKNE TURU PAKET OLARAK ALINDIĞINDA 400 EURO OLAN TUTAR PAKET İNDİRİMİ İLE 350 EURO OLACAKTIR.

     

    Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur715.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 16.04.2024 16:04 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.