MSC MERAVIGLIA İLE NORVEÇ FİYORTLARI Tur Programı

Msc Meraviglia

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İzmir

İzmir Alsancak Limanı`ndan bagaj ve gümrük işlemleri ardından check - in işlemleri ve odalara yerleşme. Dinlenmek için serbest zaman. 19:00`da limandan hareket ederek Mikanos`a doğru yola çıkıyoruz. Geceleme gemimizde.



2 Gün: Mikanos

Sabah kahvaltımızın ardından Eşsiz Mikanos Adası`nın güzelliğini keşfetmek ve yerel halkla tanışmak için serbest zaman dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyecekler ekstra turlara katılabilirler. 18:00`de Limandan ayrılarak Pire`ye doğru hareket ediyoruz. Geceleme gemimizde.



3 Gün: Pire

Sabah Pire`nin güzel manzarası karşısında gözlerimizi açıyoruz. Kahvaltımızın ardından Adayı keşfetmek ve yerel halkla tanışarak alışveriş mekanlarında vakit geçirmek için serbest zaman dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyecekleri ekstra turlara katılabilirler. 16:30`da limandan ayrılarak  Katakolon`a doğru hareket ediyoruz. Geceleme gemimizde.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur805.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 16:45 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.