LVİV HER HAFTA HAREKETLİ Tur Programı

Her Gün Hareket

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı & İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - LVİV

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı & İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde buluşma.Yapılacak bilet ve bagaj işlemlerini takiben Lviv’e hareket. Lviv'e varışımızı takiben otelinize transfer.Otele giriş işlemlerinin ardından odalara yerleşme ve serbest zaman.Geceleme otelimizde.



2 Gün: LVİV

Sabah kahvaltısı ve panoramik şehir turu için hareket. Yürüyerek yapılacak olan turumuzda II. Dünya savaşında zarar görmemiş ender şehirlerinden biri olan Lviv trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile UNESCO listesindeki şehirlerden biridir. Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, Poltva Nehri, en eski katedral ve kiliselerin bulundunduğu Eski Şehir Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimize Lviv’e yarım saat uzaklıkta bulunan şato turu ekstra olarak sunulabilir. Lviv şehrinin dışında kurulmuş 7 adet şato bulunmaktadır. Gezimiz sırasında da bunlardan 4 tanesini göreceğiz. Orijinal halleri XVIII ve XIX yy.’dan günümüze kadar korunmuş olan bu şatolarda adeta geçmişe, şövalye dönemine bir yolculuk yaşayacaksınız.



3 Gün: LVİV

Kahvaltı sonrası,tam gün serbest.Geceleme otelimizde.



4 Gün: LVİV - İSTANBUL

Sabah kahvaltısını aldıktan sonra check-out işlemlerinin tamamlanması ve transfer saatine kadar serbest zaman.Havaalanına transfer.Seçilen havayolu ile İstanbul’a hareket.İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.



5 Gün: ÖNEMLİ NOTLAR

** En az 2 kişi ile ,istenilen tarihlerde kesin hareketli düzenlenir.

** UÇAK SEÇENEKLERİ VE ALTERNATİFLER İÇİN LÜTFEN SORUNUZ.( THY , PEGASUS , UKRAYNA HAVA YOLLARI )

** DİĞER OTEL SEÇENEKLERİ İÇİN OFİSİMİZDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

** TÜM TÜRKİYE'DEN İÇ HAT BAĞLANTI İMKANI

Daha Fazla Bilgi yada Kendi Tatilinizi Yaratmak İçin
Türkiye`nin Her Yerinden
Siz Hayal Edin,Biz Gerçekleştirelim

Aklınızda Ne varsa Neo Turda,İsterseniz Biz Sizi Arayalım Tıklayınız ve Formu Doldurunuz.

UKRAYNA TURLARI   YURT DIŞI TURLARI



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

     


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/lviv-herhafta
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 05:13 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.