AMSTERDAM 2020 NİSAN-ARALIK ARASI Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - AMSTERDAM

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde Pegasus Havayolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından Pegasus Havayolları’nın PC 1251 sefer sayılı uçuşu ile 08.25’de Amsterdam’a hareket. Pasaport kontrol ve bilet/bagaj işlemlerinizi zamanında bitirebilmek için uçuşunuzdan üç saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir. Yerel saat ile 11.15’ de varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Leidseplein, Rembrandtplein, Kraliyet Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



2 Gün: AMSTERDAM

Kahvaltının ardından serbest zaman.Arzu misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Brugge turu (100 Euro). Brugge turumuzda Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin ortaçağ kentinin pazar yeri ve panoramik olarak Belfry Kulesini ve de Brugge Şehri'nin enfes manzarasını görme fırsatı bulacaksınız. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



3 Gün: AMSTERDAM

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Marken Volendem ve Hollanda Trio turu (100 Euro). Turumuzda; eski balıkçı kasabası olan Volendam’ da tarihi evler ve limanları gezip daha sonra küçük bir ada olan Marken’i ziyaret ediyoruz. Hollanda Trio turumuzda ise ; Rotterdam, Delft, Den Haag’ı göreceğiz. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



4 Gün: AMSTERDAM - İSTANBUL

Kahvaltının ardından serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı.Ardından Havalimanına transfer, Pegasus Havayollarının PC 1254 sefer sayılı uçuşu ile 16.20’de İstanbul’a uçuş.Saat 20.55 ’de varış ve turumuzun sonu.



5 Gün:

OTELLER VB.

Amsterdam

3* Ibis Schipol Amsterdam

3* Campanile Amersfoort

3* Best Western Almere

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1622.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 23:18 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.