TUNUS-HAMMAMET 2019 MAYIS Tur Programı

Nouvelair Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – TUNUS – HAMMAMET

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Nouvelair kontuarında saat 13.00’de buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizin ardından, Nouvelair Havayollarına ait BJ 661 sefer sayılı uçak ile saat 16.30’da Tunus’a hareket. Yerel saat ile 17.15’de Tunus’a varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve otelinize transfer, odaların alınmasına kadar serbest zaman. Geceleme otelinizde.



2 Gün: HAMMAMET

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’ Öğle Yemekli Tunis, Kartaca, Bardo Müzesi ve Sidi Bou Said’’ turu (70 Euro).Başkent Tunis ile başlayacağımız gezimize, Roma Antik kenti olan Kartaca ile devam edeceğiz. Burada öğle yemeğimizi aldıktan sonra, birçok Fransız ressam ve müzisyene ilham kaynağı olmuş Tunus’un mavi beyaz küçük cenneti Sidi Bou Said gezimizi gerçekleştirdikten sonra, son durağımız dünyanın en ünlü mozaik müzesi olan Bardo müzesi. Bardo müzesi gezimizin ardından otelimize transfer.Geceleme otelinizde.



3 Gün: HAMMAMET

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’ Öğle Yemekli Kairouan & El Djem & Port El Kantaoui’’ turu (70 Euro). Turumuz ilk olarak UNESCO tarafından Dünya Mirasları listesine alınan Kairouan ile başlıyor. Daha sonra Tunus’un bir başka turizm kenti ve Afrika kıtasındaki en etkileyici Roma döneminden kalma UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan El Djem ile devam ediyoruz. Ardından Sousse’un en keyifli Marina bölgesi olan Port El Kantaoui’ya gidiyoruz. Gezimizin ardından otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



4 Gün: HAMMAMET – TUNUS – İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer.Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Nouvelair Havayollarının BJ 660 sefer sayılı uçuşu ile 08.00’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 12.30’da İstanbul Havalimanına varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur1791.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 16:02 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.