BAŞTAN BAŞA UKRAYNA 2019 AĞUSTOS (ODS-ODS) Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ODESSA

İstanbul Havalimanı dış hatlar terminalinde bulunan Atlas Global kontuarında bilet,bagaj pasaport kontrol işlemlerinin tamamlanmasının ardından Atlas Global Havayollarının KK 7821 sefer sayılı uçuşu ile saat 16.30’da Odessa’ya hareket (Bilet ve pasaport kontrol işlemlerinizi zamanında tamamlayabilmek için uçuş saatinden 3 saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir. Rehberinizle buluşma uçuşunuza bir saat kala uçak kapısında olacaktır).Yerel saat ile 18.00’de varışımızın ardından havalimanında bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Odessa Şehir turu.Turumuz esnasında yapacağımız kısa bir yürüyüşle,Opera binası,Tarih Müzesi,Puşkin anıtı ve Parkı,Potemkin merdivenleri,Çariçe Katerina II heykeli görülecek yerler arasındadır.Tur bitimi otele transfer.



2 Gün: ODESSA –VİNNİTSA

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından Vinnitsa’ya hareket. Ukrayna’nın refah seviyesi en yüksek, Ukrayna devlet başkanı Petro Poroşenko’nun özel ilgi gösterdiği, otomotiv parçaları üretimi ve elmas işleme atölyeleriyle tanınan Vinnitsa’ya varış ve panoramik şehir turumuzun ardından otelimize transfer.



3 Gün: VİNNİTSA – LVİV

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından 2. Dünya Savaşı’ndan hasar almadan kurtulabilmiş nadir şehirlerden biri olan Lviv’e hareket.13. yy’da Galiçya’nın büyük kralı Daniel Halitsky tarafından oğlu Leo’nun onuruna kurulmuş, trafiğe kapalı meydan ve caddeleri ile tarihi şehir merkezi UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan, aslan şehri Lviv’de gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuz esnasında, çikolata fabrikası, kahve madeni sarhoş vişne gibi ilginç kafe ve restoranlarla bezeli pazar meydanı,Devlet Opera Binası Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası,Latin-gotik katedrali göreceğimiz yerler arasındadır.Şehir turu bitimi otelimize transfer.



4 Gün: LVİV

Kahvaltının ardından Altın Nal Şatolar Turu için otelden hareket.Altın Nal Şatoları Turunda orjinal halleri günümüze kadar korunmuş, biribirinden etkiliyeci şatolarda adeta geçmişe bir yolculuk yapacağız. İlk durağımız Zolochev şatosu; 1634’ den günümüze kadar gelen, restore edilerek korunmuş ve turizme kazandırılmış olan kale, eski dönemlerde yapılan işkence izlerinden, ünlü tapınak şövalyelerinin izlerine kadar bir çok tarihi dokuyu barındırmaktadır.Mimari güzelliği kadar hüzün dolu hikayesi ile bizleri etkileyecek olan Zolochev kalesi ziyaretinin ardından, ikinci durağımız Olesko Şatosuna geçiyoruz.18. yüzyıldan kalma, mimarisi ile ortaçağı yansıtan ender güzellikteki Olesko şatosu her ne kadar bölge savunması için yapılmış olsa da zamanın Polonya’lı asillerinin rezidansı olarak da hizmet vermiştir.Tur bitimi otelimize transfer.



5 Gün: LVİV – RİVNE – KİEV

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından Ukrayna’nın başkenti Kiev’e hareket. Yolculuğumuzun ilk durağı Rivne’de vereceğimiz yemek molamızın ardından Aşk Tüneli’ne hareket.Bir yük treninin günde iki kez sık ağaçlar arasından geçmesiyle oluşan bu romantik noktada vereceğimiz fotoğraf molamızın ardından Kiev’e hareket. Akşam saatlerinde varış ve otelimize transfer.



6 Gün: KİEV

Kahvaltının ardından panoramik Kiev turu.Dinyeper nehri kıyısındaki Lybid anıtı, Vladimirskaya Caddesi, Opera Binası, Bale Binası, Altın Kapı, Ayasofya meydanı ve kalpaklardan matruşkalara, pilot kasklarından köstekli saatlere ve asker parkalarına kadar pek çok ilginç hediyelik eşyanın satıldığı Andrievski yokuşu görüldükten sonra dostluk tepesine çıkıp, fotoğraf molası vereceğiz.Tarihi Kiev silah fabrikası, parlamento binası, Mihaylovski Meydanı ve Kilisesi ve Knyagine Olga Heykeli turumuzun devamında göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından “Pcerska Lavra & Mikrominyatür & 2.Dünya Savaşında Ukrayna müzesi” turu için hareket. Pcerska Lavra Manastırı:  Büyük Vlademir’in çabalarıyla bir metropolitlik merkezi olarak kurulan manastır hiç şüphesiz hem bugün bildiğimiz Rus ulusunun hemde Rus Ortodoks kilisesinin en önemli anıtlarından biridir. Nazi işgali sırasında büyük yıkıma uğrayan manastır geçtiğimiz yüzyılda bugünkü haline getirililmiştir. Mikrominyatür Galerisi: Tanınmş minyatür sanatçısı Nikolay Syadristıy’ın ancak mikroskop yardımı ile görülebilen eserleriden, ziyaretçilerini hayrete düşüren bir derlemedir. 2.Dünya Savaşında Ukrayna Müzesi: İnsanlık tarihinin en karanlık sayfalarından biri olan ikinci dünya savaşına dair pek çok belge, eşya ve silahın tarih sırasıyla, çok etkileyici bir biçimde sunulduğu müze Ukrayna’nın en önemli ulusal değerlerindendir.Tur bitimi otelimize transfer.



7 Gün: KİEV – UMAN – ODESSA

Otelden çıkış işlemlerimizin ardından Odessa’ya hareket.Yol üzeri uğrayacağımız Uman’da, Stanislaw Potocki’nin eşi Sofia onuruna 18. yy’da yaptırdığı Sofiyivka Parkını geziyoruz. Bir kısmı Arboretum (bilimsel araştırmalar için kurulan ağaç koleksiyonu) ve kalan kısmı keyifli bir mesire alanı olan Sofiyivka Parkı gezimizin ardından Odessa’ya hareket ve otelimize transfer.



8 Gün: ODESSA – İSTANBUL

Kahvaltının ardından kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman.Rehberimizin bildireceği saatte havalimanına transfer ve Atlas Global Havayollarının KK 7820 sefer sayılı uçuşu ile saat 18.50’de İstanbul’a hareket.Türkiye saati ile 20.35’de varış.Turumuzun ve servislerimizin sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    BAŞTAN BAŞA UKRAYNA

    ***VİZESİZ***

    YENİ ÇİPLİ TC KİMLİK KARTI İLE PASAPORTSUZ SEYAHAT İMKANI !!!

    Odessa(2) - Vinnitsa(1) - Lviv(2) – Rivne - Kiev(2) - Uman

    EKSTRA TURLAR VE ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL !!!

    (MÜZE VE ÖREN YERİ GİRİŞ ÜCRETLERİ HARİÇ)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur9597.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 20:41 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.