SİNGAPUR VİETNAM KAMBOÇYA PHUKET 2020 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - SİNGAPUR

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları Kontuarı önünde saat 22.30‘da hazır bulunulması. (Uçuş tarihinden 1 Gün önceki akşam) Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları’na ait TK 54 sefer sayılı uçuşu ile saat 02.00’de Singapur’a hareket. Geceleme uçakta.



2 Gün: SİNGAPUR

Rahat ve güvenli uçuşumuzun ardından yerel saat ile 17.50’de Singapur’a varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile Singapur’u tanımanız için hazırlanan panoramik şehir turunu yapacağız. Singapur şehir turumuzda; Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman.



3 Gün: SİNGAPUR – SAIGON

Kahvaltının ardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Sentosa Adası’’ turuna katilabilierler (90 Euro). Sentosa Singapur’luların haftasonlarını değerlendirdikleri Singapur’un en büyük adası. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapur’un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra devasa okyanus balıklarını, köpek balıklarını ve daha pek çok okyanus canlısını yürüyen bant üzerinde camın arkasından izleyebileceğiniz büyük akvaryumu gezecegiz . Tur bitiminde Singapur Havalimanina transfer. Yerel havayollari Saigon’a (Ho Chi Min) ucus.Vize ve valiz islemlerimizin ardindan otelinize transfer ve serbest zaman.



4 Gün: SAIGON

Sabah kahvaltısının Kahvaltının ardından özel aracımız ile panoramik olarak düzenleyeceğimiz şehir turumuz için otelimizden hareket edyoruz.Eski ismi ile Saigon olarak bilinen, Vietnamın en büyük ve aynı zamanda ekonomik, kültürel başkenti konumundaki Ho Chi Minh şehir turumuz sırasında Uzlaşma Sarayı, Fransız Koloni döneminden kalma tarihi Notre-Dame Katedrali, Posta Binası göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi Ben Tanh pazarında alışveriş için serbest zamanımız olacak. Öğleden sonra  Arzu eden misafirlerimiz Cu Chi Tünelleri Gezimize katilabilirler (40 Euro).Yakın tarihimizin en etkileyici olaylarından, birçok filme konu olmuş, Vietnam ile ABD arasında yapılan savaş esnasında Vietnam savunucularının yer altına yaklaşık 200 km uzunluğunda yaptıkları Cu Chi tünellerini, Amerika ile savaşın yaşandığı dönemde kullanılan savaş araç ve malzemelerinden örnekleri görme imkânımız olacak. Tur bitiminde otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



5 Gün: SAIGON – HANOI

Sabah erken saatte alınacak kahvaltı sonrası serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz Mekong Turuna katilabilirler (60 Euro). Turumuzda ilk durağımız Ben Luc bölgesinde bulunan Cao Dai Tapınağı. 1919 yılında oluşturulan byeni bir din olan Caosinizm'e adanan bu tapınak, 1933 - 1955 yılları arasında inşa edilmiştir. Tapınak ziyareti sonrasında özel teknemiz ile birlikte Mekong Irmağına yolculuğumuz başlıyor. Tekne turumuzda ilk olarak Thoi Son adası ziyaretimiz olacaktır. Bu ada Vietnamın Meyve Sepeti olarak adlandırılmaktadır. Bu adada birbirinden ilginç tropikal meyveleri tatma imkanınız olacaktır. Ada ziyareti sonrasında yerel bir köy yolu üzerinde 15 dakikalık atla yürüyüş imkanımız olacaktır. Bu yürüyüş sonunda Chuong Duong Meyve Bahçelerine ulaşacağız. Bu bölgede hem tropikal meyveler hem de Vietnam’ın güzel yeşil çayını yerel Vietnam müziği eşliğinde tatma imkanımız olacak. Öğle yemeğini lokal bir restauranda alacağız. Tur bitiminde Ho Chi Minh havalimanina hareket.Yerel havayollari ile Hanoi’ye ucus. Pasaport ve valiz islemlerimizin ardindan otelinize transfer ve serbest zaman.



6 Gün: HANOI

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu misafirlerimiz ekstra olarak UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Halong Bay Turuna katılabilirl (90 Euro).Keyifli bir tekne turunda dünyanın en muhteşem doğal güzelliklerinden biri kabul edilen bu körfezi keşfedeceğiz.Adacıklar ve mağaralar etrafında gezimizi gerçekleştiriyoruz. Öğle yemeğimizi teknede aliyoruz. Tur bitiminde otelimize geri donus ve serbest zaman.



7 Gün: HANOI - SIEM REAP

Kahvaltının ardından panoromik şehir turumuz icin otelimizden hareket, Ho Chi Minh Mozalesi, Başkanlık Sarayı, Vietnam’ın ilk üniversitesi olan Literatür Tapınağı ve Single Pillar Pagodası görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Hanoi Havalimanina hareket. Yerel havayollari ile Siem Reap’e ucus. Vize ve valiz islemlerimizin ardindan otelinize transfer ve serbest zaman.



8 Gün: SIEM REAP

Kahvaltımızın ardından tam günlük “ Angkor Wat “ tapınaklar turu için otelimizden hareket ediyoruz. UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan, dünyanın en büyük tapınağı olan Angkor Wat’ı ve Kimer başkenti Angkor Thom’u ziyaret ediyoruz. 81 hektarlık bir araziye kurulmuş olan tapınak kompleksi Pekin'deki Emperyal Palas'tan dahi daha büyüktür.Ayırt edici 5 kulesi Kamboçya Bayrağında yer almaktadır. Sanat tarihçilerine göre Khmer sanatı ve mimarisinin en iyi örneği olan bu baş yapıttaki kuleler; Meru'nın 5 tepesini sembolize etmektedir. Çevreleyen duvar dünyanın sonundaki dağları, duvarın ardındaki hendek de ötesindeki okyanusları sembolize eder. Alacağımız öğle yemeğinin ardından bölgedeki en güzel tapınaklardan biri olan Ta Prohm’u geziyoruz. Angelina Jolie’nin oynadığı Tomb Raider filmlerinde de kullanılan tapınak, keşfedildiği zamandan beri hiçbir restorasyon geçirmemiş olmasıyla meşhur. Bu gizemli tapınak içinde büyüyen ağaçlarla eşsiz bir görsel şölen oluşturuyor. Ogleden sonra arzu eden misafirlerimiz Tonle Sap Turuna katilabilirler ( 35 Euro ) Siem Reap’in 10 km yer alan Chong Khenas “ Tonle Sap “ guneydogu Asya’nin en buyuk goludur . Devasa Tonle Sap Gölünün üzerinde yüzen okullar, restoranlar, hastaneler ve daha nice binadan oluşan eşi benzeri bulunmayan bir yerleşim yeri olan Tonle Sap’da insanların suyun üzerinde geçen hayatlarına tanıklık edeceğiz. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.



9 Gün: SIEM REAP - PHUKET

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer.Rahat ve güvenli uçuşumuzun ardından yerel saat ile Phuket’e varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel otobüsümüz ile otelimize hareket. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek akşam yemekli Phuket Fantasea turuna katilabilirler. (65 Euro). Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler, havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz.Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.



10 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek tam günlük Phi Phi Adası turuna katilabilirler (70 Euro).Sürat teknelerimizle Phuket’in yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Don’a hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun “The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği “Maya Bay”’de denize girme ve güneşlenme imkanı. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş.Geceleme otelinizde



11 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek James Bond Adası turuna katilabilierler. (70 Euro).Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız bir çok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında mutheşem doğa manzarlarına şahit olacağınız bir mecara sizleri bekliyor.Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylulerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek icin serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız snorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır.Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



12 Gün: PHUKET - İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların bosaltılması ve havalimanina hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 173 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:35‘de İstanbul’a hareket.Yerel saat ile 18.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



13 Gün:

OTEL İSİMLERİ

Singapur : Elizabeth Hotel (4*) vb.

Saigon : Saigon Bay Hotel (4*) vb.

Hanoi : Kuretaka Inn (4*) vb.

Siem Reap : Sokha Palace (4*) vb.

Phuket : New Square Patong Hotel (4*) vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    SİNGAPUR(1) - SAİGON(2) - HANOİ(2) - SİEM REAP(2) - PHUKET(3)

    (Singapur Gidiş - Phuket Dönüş)

     

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler

    Sentosa Adası , Cu Chi Tunelleri , Mekong Delta Turu , Halong Bay Gezisi , Tonle Sap Gezisi ,  Phi Phi Adası , James Bond Adası Turu , Phuket Fantasea Show

    520 Euro Yerine 480 Euro !!!

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur2548.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 16:21 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.