MEGA PORTEKİZ VE ENDÜLÜS 2019 MAYIS-AĞUSTOS ARASI(OPO-AGP) Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – PORTO

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarında 3 saat önce gerçekleştireceğiniz check-in ve pasaport işlemleri sonrasında, uçuştan 1 saat önce uçağın biniş kapısı önünde buluşuyoruz. Türk Havayolları’nın TK 1449 tarifeli seferi ile saat 11.45’de Porto’ya uçuş. Yerel saat ile 14.35’de Porto’ya varışımıza istinaden panoramik Porto şehir turu. Bento İstayonu, Sao Francisco Kilisesi, Borsa Sarayı, Porto Katedrali, Liberdade Meydanı, Batalha Meydanı, şehrin en eski ve tipik yerleşim merkezi olan Riberia Bölgesi, Tore dos Clerigos Kulesi, şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Santa Catarina, Don Luis 1. Köprüsü, Arrabida Köprüsü, şehrin yeni ve modern bölgesi olan Boa Vista görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Porto Gece turu (25 Euro) katılabilirler. Geceleme otelimizde.



2 Gün: PORTO

Sabah kahvaltısı sonrası  serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan  Aviero (tekne turu dahil) & Braga & Goimaraes turuna  (55 Euro) katılabilirler. Aviero;  Portekiz’in Venedik’i olarak bilinen Aviero turunda şehrin içinden geçen kanallar, Aviero Nehri Köprüsü, Aviero Üniversitesi, Eski Tren Garı ve Aviero Katedrali görülecek yerler arasındadır. Braga ; Portekiz’in 3. Büyük şehri olan Braga aynı zamanda İsa Tepesine ve Katedraline ev sahipliği yapan bu şehir Portekiz’in dini merkezidir. Portekiz’in tarihi şehri olan güzel küçük meydanlara ve dar sokaklara sahiptir. Goimaraes ; 10. Yy ‘da Portekiz Kralı tarafından kurulan bu şehir Portekiz’in doğduğu yerdir. 10.yy’dan beri kendine has yapısını korumuş dini bir başkent olmuş küçük şirin bir yer olan burada zamanın durduğunu hissedeceksiniz. Tur sonrası Porto’ya transfer. Geceleme otelimizde.



3 Gün: PORTO – NAZARE – FATİMA – OBİDOS – LİZBON

Sabah kahvaltısı ardından Lizbon’a hareket.Yol üzerinde Obidos & Nazare & Fatima turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuzda Portekiz’in kutsal mekanı olarak bilinen Fatima, görülmeye değer sahiliyle, şirin bir balıkçı kasabası olan Nazare , iki katlı beyaz evleri ve sarmaşıklar ile sarılmış tarihi surları olan Obidos’u ziyaret ediyoruz. Tur sonrası Lizbon’a hareket ve varışımızın ardından panoramik Lizbon şehir turu; şehir turumuzda; Rossio Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Markiz de Pompal Meydanı, Jeronimus Manastırı ve Santa Justa Asansörü görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele yerleşme. Geceleme otelimizde.



4 Gün: LİZBON

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Atlantik Güzelleri turuna katılabilirler (65 Euro). Bir tepe üstüne kurulu tarihi şehir Sintra, eşsiz manzarasıyla Cabo da Roca, Atlantik kıyısındaki Cascais balıkçı kasabası ve Estoril yerler arasındadır. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman. Akşamı eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Fado Gecesi’ne katılma imkanı (55 Euro). Geceleme otelinizde.



5 Gün: LİZBON – EVORA – SEVİLLA

Sabah kahvaltısı sonrası Evora’ya hareket. Evora turumuzda Roma tapınağına sahip olan bu şehir tamamen Unesco Dünya Mirasları listesindedir. Turumuzda görülecek yerler arasında Giraldo Meydanı, Nossa Senhora Kilisesi, Evora Katedrali, Evora Su Kemerleri, Roman Diana Tapınağı, Kemik Şapeli ve Evora Üniversitesi bulunmaktadır. Tur sonrası Sevilla’ya hareket ve varışımızın ardından; Sevilla şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında, İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otele transfer. Akşamı eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Flamenco Gecesi’ne katılma imkanı (55 Euro - yemeksiz). Geceleme otelimizde.



6 Gün: SEVİLLA

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek  olan Ronda & Cadiz turuna katılabilirler. (65 Euro) Ronda; Emevilerin yarım adadan çekilirken İspanyollara en son teslim ettikleri kale olma özelliği taşımaktadır.Bu nedenle hem İslam hem de Hıristiyan dinlerinin etkisi altında kalmış silinmeyen izlerle bezenmiş olarak göze çarpıyor. Kireç taşından dik bir yarığın iki tarafında büyük bir kayalığın üzerinde kurulmuş ve dünyanın en eski boğa güreşi arenasının bulunduğu tipik beyaz Endülüs köyüdür. Görülecek yerler arasında Casa Del Rey Moro, Palacio Mondragon, Puento Nuevo yer almaktadır. Cadiz; Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olan Cadiz’de görülecek yerler arasında 16. Yy’dan kalma Cadiz Katedarali, Belediye binası ve meydanı, Plaza de Flores görülecek yerler arasındadır. Turumuzun sonunda Sevilla'ya dönüş ve otelinize transfer geceleme otelimizde.



7 Gün: SEVİLLA - CORDOBA – GRANADA

Sabah kahvaltısı ardından Cordoba’ya hareket.Varışımızın ardından panoramik şehir turu.Cordoba şaşırtıcı mimarisi, görkemli tarihi, beyaza boyalı duvarları ve dolambaçlı sokakları ile adeta bir harikalar diyarı, Güney İspanya’da Endülüs Bölgesinde yer alan Cordoba, 10&11. yy’da dünyanın en kalabalık şehirlerinden birisiydi. O dönemde Yahudilerin, Hristiyan ve Müslümanların barış içinde yaşadığı bu şehir, önemli filozof, bilimadamı ve sanatçılarının katkısı ile Avrupa’nın en önemli kültür merkezlerinden oldu. UNESCO Dünya Kültür Mirasları arasına giren Cordoba’da şehir turu sırasında Dünyanın 3. büyük cami/katedrali Kurtuba Cami - Mezquita, Alcazar Sarayı, Rönesans’dan kalma Palacio De Viana, Musevi Mahallesi göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası dileyen misafirlerimiz için serbest zaman.Tur sonrası Granada’ya hareket ve varışımızın ardından panoramik şehir turu. Tarihi Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Arap Çarşısı ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Al Hambra Sarayı (Sarayın müsaitlik durumuna göre) turuna katılabilirler (65 Euro – harem girişi hariç.) Bu turumuzda Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Al Hambra Sarayı ziyaret edilecektir. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Albaizin ve Sacromonte yerel mahalleler turu (45 Euro). Alhambra sarayının çevresine, Sierra Nevada dağının eteklerinde bulunan Albaicin bölgesinde unutulmaz bir çingene gösterisi izleyecek, gösteriden sonra Granada'nın bu en eski yerleşim yeri olan Sacromonte ve Albaicin bölgesini gezme ve Al hambra sarayını gece ışıklandırılmış şekilde görme fırsatını yakalayacaksınız. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



8 Gün: GRANADA – MALAGA – İSTANBUL

Sabah erken saatlerde Malaga’ya hareket ve şehir turu.Pablo Picasso’nun doğduğu Malaga şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Paseo de Parque (Park Caddesi),Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatrosu, Puerto Marina (Liman),La Alcazaba ve Gibralfaro Kalesi bulunmaktadır. Rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayolları’nın TK 1306 sefer sayılı uçuşu ile saat 13.05’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 18.20’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ VB.

Porto(Şehir Dışı)

Lizbon(Şehir Dışı)

Sevilla(Şehir İçi)

Granada(Şehir Dışı)

4* Porto Black Tulip

3* Holiday Inn Express

3* Sevilla Via Mairena

4* Nevada Palace

3* Holiday Inn Express

4* Real Oirea

3* Catalonia Hispalis

4* Luna de Granada

3* Nave Hotel

4* Ever Costa De Caparice

4* Sevilla Congresos Hotel

3* BS Principe Felipe Hotel

 
 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantaj Ekstra Geziler Paketi : 375 Euro yerine 325 Euro !!!

     

    Atlantik Güzelleri(65 Euro)+Aviero(tekne turu dahil)&Braga&Goimaraes(55 Euro)

    Flamenco Gecesi(55 Euro)+Ronda&Cadiz(65 Euro)+Al Hambra Sarayı Turu(65 Euro)

    Albaizin ve Sacromonte yerel mahalleler Turu(45 Euro)+Porto Gece turu(25 Euro) = 375 Euro 325 Euro

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir)

    (0-2 yaş ücretsiz olup , 2-12 yaş %50 indirimlidir)


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/tur2702.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 23:45 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.