MALDİVLER Qatar HY ile_adns Tur Programı

Qatar Hava Yolları Tarifeli Seferi ile

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – DOHA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Qatar Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Qatar Hava Yollarının QR 242 tarifeli seferi ile 14.00’da Doha’ya hareket. Yerel saat ile 18.00’da Doha’ya varış.



2 Gün: DOHA - MALDİVLER

Doha’ya varışın ardından uçak değiştirerek Qatar Havayollarının QR 672 sefer sayılı uçuşu ile 02.00’da Maldivlere hareket Yerel saat ile 08.40’ta Male havalimanına varış. Alanda bizleri bekleyen transfer aracı ile otelimize transfer.Otelimize giriş işlemlerinin ardından tam gün serbest zaman. Tüm gün denizin,güneşin,kumun tadını çıkarabilirsiniz. Geceleme otelde.



3 Gün: MALDİVLER

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Denizin,kumun ve güneşin tadını çıkarabiliriniz yada otellerin aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Geceleme otelde.



4 Gün: MALDİVLER

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Denizin,kumun ve güneşin tadını çıkarabiliriniz yada otellerin aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Geceleme otelde.



5 Gün: MALDİVLER

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Denizin,kumun ve güneşin tadını çıkarabiliriniz yada otellerin aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Geceleme otelde.



6 Gün: MALDİVLER

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Denizin,kumun ve güneşin tadını çıkarabiliriniz yada otellerin aktivitelerinden yararlanabilirsiniz. Geceleme otelde.

 



7 Gün: GÜN MALDİVLER – DOHA – İSTANBUL

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Serbest zaman dahilinde denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Daha sonra belirlenen saatte Male havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Qatar Hava Yollarının QR 675 sefer sayılı uçuşu ile 20.25’de Doha’ya hareket. Yerel saat ile 23.15’de Doha’ya varış. Doha’ya varışın ardından uçak değiştirerek Qatar Hava Yollarının QR 243 sefer sayılı uçuşu ile 01.35’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 06.05’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Daha Fazla Bilgi yada Kendi Tatilinizi Yaratmak İçin

Türkiye`nin Her Yerinden

Siz Hayal Edin,Biz Gerçekleştirelim

Aklınızda Ne varsa Neo Turda,İsterseniz Biz Sizi Arayalım Tıklayınız ve Formu Doldurunuz.

YURTDIŞI TURLARIEGZOTİK TURLAR/ŞEKER BAYRAMI TURLARI



8 Gün: TRANSFER BİLGİLERİ

Reethi Beach Resort Transfer Hizmetleri (Male Havalimanı – Otel – Male Havalimanı);

Domestic Flight +  Speed Boat ile Gidiş – Dönüş (Adalar arası iç hat uçuş ve hızlı bot)

Yetişkin: 280 Euro (Ödeme Rezervasyon Esnasında Acenteye Ödenir)

Çocuk (2,11.99 Yaş) : 140 Euro (Ödeme Rezervasyon Esnasında Acenteye Ödenir)



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOTLAR

    Maldivler Türk vatandaşlarına girişte verilen ücretsiz 30 günlük vize ile vizesiz hale gelmektedir. Girişte sunulması gereken belgeler ;

    Otel Rezervasyon Belgesi

    Uçak Biletleri

    İngilizce Negatif Covid-19 Test sonucu raporu (İsim-Soyisim – pasaporttaki gibi, Pasaport Numarası, Testin yapıldığı tarih, Testin yapıldığı hastanenin ismi ve adresi, Test Tipi – PCR ve sonucu mutlaka evrak üzerinde yazmalıdır.) Doldurulmuş Sağlık Beyan Formu Barkodu (dönüşte de doldurulması gerekmektedir)

    Maldivlere girişten 24 saat önce ayrıca Maldivler’den dönüşte Sağlık Beyan Formu(HDF) doldurulacaktır. Form online olarak doldurulacak olup, linki aşağıdaki gibidir. Formu doldururken PCR test sonucunu yada 2.doz aşının tamamlanmış ise aşı belgenizi ve bir fotoğrafınızı (jpeg) olarak bu forma yüklemeniz gerekecektir. Doldurma işlemi tamamlandıktan sonra sistem size 24 saat geçelir bir barkod verecek olup, pasaport kontrolünde bu barkodu okutacaksınız. https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create

    Maldivlere girişte, Maldivlere gitmeden en geç 96 saat önce yapılmış PCR testi istenmektedir.PCR testinin sonucunun negatif ve ingilizce olması gereklidir.

    Maldivlerden Türkiye’ye dönüş yaparken en geç 72 saat önce yapılmış PCR testi istenmektedir. PCR testi adada sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu  yerlerde yapılmaktadır. Oteller yetkilileri size gidişten önce yardımcı olacaklardır.

    Türkiye’ye dönüşte aşağıdaki linkten Türkiye’ye giriş formunu doldurmamız ve verilecek barkodu saklamanız gerekmektedir. Form girişten önceki 72 saat içinde doldurulması gerekmektedir. https://register.health.gov.tr/

    Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.

    Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

    neotur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.

    Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.

    Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

    Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Adonis.com sorumlu değildir.

    Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.

    Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, neotur’un sorumluluğunda değildir.

    Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından neotur sorumlu tutulamaz.

    Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

    neotur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

    3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır.

    Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.

    Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

    18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.

    İptal ve değişiklik durumunda “NEOTUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ” geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://www.neotur.com.tr/maldivlere-balayi-turu
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 02:02 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.